Himalaya sliksten
Himalaya sliksten

Himalaya sliksten

En Himalaya Sten er et lille stykke naturprodukt vi kan tage med i den daglige foderplan til hesten.

30,00 kr.
Inkl. moms

 

Lad din hest have mulighed for selv at søge ekstra natrium. Det er individuelt hvor stort salt behov den enkelte hest har. Nogle dage tabes der mere salt gennem sved end andre. En himalayasten giver let din hest valgfriheden til at få tilført ekstra salt.
En Himalaya Sten er et lille stykke naturprodukt vi kan tage med i den daglige foderplan til hesten. Stenen er naturligt krystallinsk salt der er opstået for 250 millioner år siden, gennem afsnøring og udtørring af en del af ur havet. Derfor siges det også, at dette er det reneste salt man kan finde!

Salt er livsnødvendigt for alle levende organismer, for de kan fungere. Himalaya salt indeholder mange mineraler og sporstoffer og er ideelt til hestens naturlige behov.

De smukke sten brydes i miner i Himalaya bjergene i Pakistan, hvor de store blokke brydes med håndkraft, sorteres, vaskes med kildevand og tørres i solen. Forarbejdningen til mere ensartede størrelser og form, samt boring af huller til ophæng med det medfølgende naturtov, sker ligeledes manuelt med lokal arbejdskraft.

Vi anbefaler stenen i den valgte størrelse, placeres i boksen, i løsdriften eller på marken, hvor den ophænges i det medfølgende naturtov. Stenene kan også placeres i diverse saltstensholdere.  

Fodervejledning

Ad libitum og til fri afbenyttelse på mark, stald eller løsdrift.

Sammensætning:

Natriumklorid 98%.

Analytiske bestandele:


Natrium Na 39%

1 - 1,5 kg 

170200
1702001000001
170200
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: