T-Horse - EQUIDAN VETLINE

Vi har som forhandler af EQUIDAN VETLINE hestefoder og tilskuds produkter et stort lager i vores butik i Tistrup nær Varde, Ølgod og Skjern/Tarm. Vi levere gerne Gratis ud i en ca omkreds af 40 km af vores butik i Tisprup. Når du bestiller skal du blot vælge levering med det røde lyn og vi kommer ud til dig med varerne. Hold øje med Tilbud siden her på hjemmesiden der kommer løbende god priser og tilbud på blandt andet EQUIDAN VETLINE hestefoder og tilskud til heste. 

Mere om EQUIDAN VETLINE: 

Hos Equidan Vetline arbejder vi målrettet mod at være dyrlægens foretrukne partner, og vores mangeårige partner­skab med dyrlæger har udmøntet sig i en klar forståelse for dyr­lægernes behov og ønsker. Værdier som – kvalitet, service og kompetence – bliver vægtet højt her hos Equidan Vetline, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for, at du som partner får en god oplevelse, når du handler hos os.

T-Horse bringer gerne gratis ud ca 40 km af produkter fra Equidan hjemmefra Tistrup. Se evt mere på siden levering.  

Om Equidan Vetline

EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.

Mindre
Product added to compare.