HorsLyx Mini Original  Lakrids
HorsLyx Mini Original  Lakrids

HorsLyx Mini Original Lakrids

HorsLyx Mini Original Lakrids er Skabt til at Gøre en Forskel! 🌿💖

79,00 kr.
Inkl. moms

 

HorsLyx Mini Original Lakrids er ikke bare en sliksten; det er nøglen til en sundere, gladere hest! Denne lækre sliksten er fyldt med et optimalt niveau af vitaminer, mineraler og sporstoffer, alt sammen pakket ind i en praktisk bøtte. 🌈

Hvorfor vælge HorsLyx Mini Original Lakrids?

🔄 Naturligt Jævnt Fordelt Tilførselsmønster: Fremmer en naturlig forbrugsregulering, så din hest kan nyde HorsLyx, når den har brug for det, for bedre fordøjelse og mindre stress.

🌾 Lavt Indhold af Stivelse: Velegnet til heste med ugunstig reaktion på kornbaserede diæter, da alle HorsLyx Mini Original Lakrids har et ekstremt lavt stivelsesindhold.

🌟 Høj Kvalitet: Fremstillet ved en eksklusiv tilberedningsproces med ingredienser af højeste kvalitet, uden kemiske tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

🏇 Ideel til Alle Heste: Egnet til konkurrence- og fritidsheste, uanset om de er opstaldet eller på græs, inklusive heste med tendens til forfangenhed.

🔄 Følger BETA NOPS Forskrifterne: Alle HorsLyx produkter følger BETA NOPS forskrifterne for at minimere risikoen for naturligt forekommende uønskede stoffer i hestefoder.

HorsLyx Mini Original Lakrids er Skabt til at Gøre en Forskel! 🌿💖

Få en gladere og sundere hest med HorsLyx Mini Original Lakrids - det bedste valg for afbalanceret næring og ren velvære! 🐎✨

650gram

12638
5060050110406
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide