Mini Horslyx Pro Digest
Mini Horslyx Pro Digest

Mini Horslyx Pro Digest

Mini Horslyx Pro Digest Balancer, lille sliksten der indeholder ingredienser som understøtter fordøjelsessystemet.

79,00 kr.
Inkl. moms

 

Opdag fordelene ved probiotika, levende mikroorganismer, der hjælper med at opretholde en sund balance i mavetarmkanalens bakterieflora. Hors-lyx har det perfekte svar - Mini Horslyx - som er elsket af alle heste og ponyer som en belønning eller bestikkelse! Denne bekvemme 650g sliksten er yderst velsmagende og let at håndtere. Udover at være en lækker godbid kan Mini Horslyx også bruges til at aflede en hests opmærksomhed under klipning eller besøg fra dyrlæge og beslagsmed.

Pro Digest Balancer er en fantastisk tilføjelse til hestens kost, da den har et højt magnesiumniveau og lavt stivelsesindhold. Denne balancerede sammensætning gør den velegnet til enhver hest, især dem der er tilbøjelige til fordøjelsesforstyrrelser. Horslyx Pro Digest indeholder også vigtige vitaminer, mineraler og sporstoffer, der hjælper med at afbalancere eventuelle mangler i foderet og græsset. Når hesten slikker af Horslyxen, øges spytproduktionen, hvilket bidrager til at neutralisere mavesyren og støtte fordøjelsessystemet.

Elmebark og tang i Pro Digest Balancer har gavnlige virkninger på tarmenes slimhinder, og præbiotika hjælper med at øge antallet af gavnlige tarmbakterier.

Horslyx Pro Digest anvendes med fordel i følgende tilfælde:

Alle heste og ponyer kan nyde godt af Pro Digest Balancer, men den anbefales især til dem med fordøjelsesforstyrrelser.

Under medicinering kan den støtte fordøjelsen.

Den hjælper med at opretholde huld og vægt.

Selv når hestene fodres korrekt, er den velegnet til dem, der er tilbøjelige til løs mave.

Den har en attraktiv æblesmag.

Ved at øge spytproduktionen, når hesten slikker af Horslyxen, hjælper den med at neutralisere mavesyren og understøtter fordøjelsessystemet.

Slikning af Horslyxen virker afstressende for heste, der er opstaldet i længere tid.

Den er perfekt til ældre heste med dårlige tænder, der har svært ved at tygge hårdt foder.

Vores produkt er produceret under GMP+ certificering og opfylder de høje kvalitetskrav til GMP+ certificering. Vælg Horslyx Pro Digest i dag og bidrag til din hests fordøjelsessundhed og trivsel.

5060050112127
Ingen anmeldelser
Product added to compare.