EquiGluco Sense
EquiGluco Sense
EquiGluco Sense
EquiGluco Sense

EquiGluco Sense

EquiGluco Sense er optimal support til hesten med sensitivt stofskifte og de udfordringer det medfører.

579,00 kr.
Inkl. moms

 

EquiGluco Sense er optimal support til hesten med sensitivt stofskifte og de udfordringer det medfører.

Det kan også anvendes i forbindelse med indgræsning hvor hesten kan udfordres af de store mængder sukker der kan være i græsset.


Sammensætningen i EquiGluco Sense sikrer en yderst effektiv stabilisering af hestens blodsukker, da det indeholder Resveratrol. Netop Resveratrol ligger der forskning bag og det er dokumenteret at det kan sænke blodsukkeret hos heste og derved har en positiv effekt på insulinniveauet.


Til at støtte et stabilt blodsukker indeholder EquiGluco Sense også Omega 3 fedtsyrer og Beta-glukaner.


Når heste er på græs indtager de store mængder sukker (kulhydrat) og det kan nogle gange forårsage problemer med fordøjelsen. For at hjælpe hesten mod negative følger af dette indeholder EquiGluco Sense en yderst effektiv toksinbinder samt en naturlig buffer mod for surt tarmmiljø. En velfungerende fordøjelse støttes ydermere af de Prebiotiske fibre, der sikrer næring til de gavnlige bakterier i tarmen.


For at støtte hovenes indre strukturer - der kan være udfordret i disse perioder – er der i EquiGluco Sense tilsat kollagen samt en række B-vitaminer der sikrer et generelt sundt kredsløb, selv helt ud i hovene. Gode antioxidanter i form af Curcumin, Vitamin E og C hjælper hesten mod evt. ubalancer i kroppen.
EquiGluco Sense er et yderst velsmagende pelleteret tilskudsfoder som langt de fleste heste spiser med glæde. Det bør tildeles fast såfremt hesten er udfordret på sit stofskifte og ellers kan det anvendes i perioder hvor der er øget risiko for indtagelse af for meget sukker (kulhydrat).

Dosering:

Dosis er uafhængig af hestens vægt:


  -    150 g/dag til udfordrede heste - i min. 6 uger eller til ønsket effekt.
  -    100 g/dag til vedligehold.
  -     Gives én gang dagligt – alene eller med foder.NB: det anbefales at afveje mængden pr. bægre ved åbning af ny spand, da massefylden af produktet kan variere en smule.

Sammensætning:

Mikroniseret roefibre, Sort Havre, Hampemel, Kalciumkarbonat (marin oprindelse), Natriumbikarbonat, Vegetabilsk olie, Toksinbinder 2,5%, Vindrue-kerne og skindekstrakt (kilde til resveratrol) 2,5%, Betaglukan 2%, Curcumin 0,5%, Sort Peberekstrakt (piperin) 100 mg/kg, Collagen matrix, B-vitamin premix.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 12%, Råfedt 7%, Råaske 20%, Træstof 14%, Calcium 4%, Magnesium 0.9%, Omega 3 fedtsyrer 0.75%. Calciumsulfat 4 g/kg, Vitamin B6 400 mg/kg, Vitamin B12 3000 mcg/kg, Folinsyre 24 mg/kg, Vitamin C 800 mg/kg, Dimangan Klorid trihydroxid 50 mg/kg.

5kg 

Problematikker
Stofskifte/overvægt
120625
5700002151513
120625
1 Anmeldelser

super produkt
Ved Kirstine 25-06-2023

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: