NaturPellets SOLO
NaturPellets SOLO

NaturPellets SOLO

Masser af fibre – lav stivelse

Den fiberrige fodring

 • lavt sukker- og stivelsesindhold
 • længerevarende, stabil energifrigivelse
 • protein af høj kvalitet til opbygning af muskler
399,00 kr.
Inkl. moms

 

NaturPellets SOLO skiller sig ud ved det høje indhold af protein og fibre sammen med det lave indhold af stivelse. Anvendelsen er alsidig og er velegnet både til den energikrævende hest i arbejde, den nøjsomme hest, som skal kunne vedligeholde sine muskler og den ældre hest, som bliver følsom i sit stofskifte og sin muskelsætning.

NaturPellets SOLO indeholder en lang række værdifulde fibre, der understøtter tarmfloraen og stimulerer hestens egenproduktion af fedtsyrer. Herved opnås en velfungerende fordøjelse, optimal foderudnyttelse og topmotiverede heste, der kan præstere maksimalt. NaturPellets SOLO er udviklet til nordiske forhold.

 • lavt sukker- og stivelsesindhold
 • længerevarende, stabil energifrigivelse
 • protein af høj kvalitet til opbygning af muskler

 

Masser af fibre – lav stivelse!

NaturPellets SOLO er fiberbaseret, letanvendeligt og velfungerende tilskudsfoder, der med udgangspunkt i hestens fordøjelsesmæssige krav fuldt ud dækker behovet selv hos højtpræsterende heste.

NaturPellets SOLO er energirigt tilskudsfoder, der har et meget højt indhold af værdifulde råfibre. Det meget lave stivelsesindhold betyder, at SOLO har et lavt glykæmisk indeks (GI). Dette kan påvirke fordøjelsen, således energien frigives langsomt (slow release), blodsukkeret holdes mere stabilt, og musklerne får en mere jævn og længerevarende energitilførsel. SOLO har desuden et højt indhold af protein til vedligehold af velfungerende muskler.

 

Organiske sporstoffer og mineraler

Muskulaturen understøttes af det høje indhold af letoptagelige, organiske sporstoffer og mineraler. Grovfoder har generelt et stadigt lavere indhold af sporstoffer og mineraler. Herved øges behovet for at kompensere med tilførsel via kraftfoderet, og sporstofniveauet i SOLO er derfor højt.

 

Biologisk aktive stoffer

SOLO indeholder en række biologisk aktive stoffer, der sikrer en harmonisk fordøjelse. Majskim, olieholdige frø samt koldpressede olier tilfører flerumættede fedtsyrer, der stimulerer blodcirkulationen til gavn for såvel fordøjelse, luftveje, hove, hud og pels.

 

Bidrag fra urter

SOLO indeholder en velafstemt blanding af urter, der bidrager til stimulering af hestens appetit, tyggeaktivitet og fordøjelse.

 

Vitalitet og motivation

For at tilgodese hestens naturlige behov er SOLO sammensat af en lang række værdifulde fibre, der understøtter tarmfloraen og stimulerer hestens egen syntese af energirige fedtsyrer. Herved opnås en sund og velfungerende fordøjelse, der sikrer optimal foderudnyttelse, høj vitalitet og topmotiverede heste, der kan præstere maksimalt.

 • fordøjelsesfremmende fiberstruktur
 • lavt stivelsesindhold, lavt sukker
 • længerevarende, stabil energifrigivelse
 • højt proteinindhold
 • naturlig, velsmagende, afbalanceret
 • biologisk aktive stoffer
 • organisk bundne mineraler og sporstoffer

FODERGUIDE

250-400 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med grovfoder og/eller græsning.

NB: SKAL OPBLØDES! – hvis der gives over 100 g pr. 100 kg hest pr. måltid!

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 22,6 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 700 g

SAMMENSÆTNING

Snittet lucerne, roefibre, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, hvedeklid, majskim, frugtfibre (æbler, druer), snittet varmlufttørret alpehø, oliefrøkager (hørfrø, solsikke, majskim, sortkommen), risklid, æblesirup, salt, kalciumcarbonat, dikalciumfosfat, ølgær, eddike, urter (pebermynte, timian, rosmarin, brændenælde, kamille), koldpressede olier (hørfrø, solsikke, majskim, sortkommen)

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt. 

DEKLARATION
Råprotein
15.00 %
Råfedt
7.20 %
Råfibre
17.00 %
Råaske
11.8 %
Stivelse
4.30 %
Sukker
6.80 %
Kalcium
0.6 %
Kalium
1.00 %
Fosfor
0.50 %
Magnesium
0.40 %
Natrium
0.60 %
Lysin
0.50 %
Methionin
0.30 %
Methionin + Cystein
-1 %
Ford. råprotein
110,4 g/kg
Ford. energi
11,5 MJ/kg
Oms. energi
10,0 MJ/kg

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
Vitamin A 3a672a
24.000 IE
Vitamin D3 3a671
2.600 IE
Vitamin E 3a700
560 mg
Vitamin B1 3a821
19 mg
Vitamin B2 3a825i
19 mg
Vitamin B6 3a831
11 mg
Vitamin B12 / cyanocobalamin
80 mcg
Biotin 3a880
400 mcg
Calcium-D-Pantothenat 3a841
38 mg
Cholinchlorid 3a890
750 mg
Niacin 3a314
80 mg
Folinsyre 3a316
10 mg

25kg

Problematikker
Muskler / Led
Foder type
Grovfoder
50105025
4042215005902
50105025
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide