Muscle Protein
Muscle Protein
Muscle Protein
Muscle Protein

Muscle Protein

Fiberbaseret proteinfoder i pilleform

  • særlig velegnet til hard keepers med behov for protein og cellebeskyttelse, også ældre heste
  • til heste med udfordringer i muskelstofskiftet
  • vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard
537,00 kr.
Inkl. moms

 

Muscle Protein er et fiberbaseret proteinfoder i pilleform. Proteinindholdet er højt, mens energiindholdet er moderat. Proteinandelen kommer fra soja regionalt dyrket i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt samt fra de tilsatte essentielle aminosyrer lysin og methionin.

Muscle Protein er uden tilsatte mineraler, således produktet uden problemer kan bruges sammen med anden basisfodring uden at forstyrre mineralbalancen.

Muscle Protein er uden lucerne, korn, ølgær og tilsat sukker, således selv sensitive heste kan have godt udbytte af produktet.

 

Produktserien er udviklet til præstationsheste, og alle produkterne understøtter muskelstofskiftet ved at tilføre protein af høj kvalitet med et højt indhold af de essentielle aminsoyrer lysin, methionin og threonin.

Alle produkterne i Muscle Range er uden korn, lucerne og ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. Der er samtidig fokus på at give en ekstra tildeling af visse mineraler og vitaminer, som forskning og erfaring viser, er nødvendig for især heste med forskellige problemer i muskelstofskiftet.

Særligt fokus er der desuden på magnesium til at understøtte muskler og nerver, mangan mod muskelspændinger og E-vitamin for cellebeskyttelse. For at undgå, at hestene får problemer med unødige muskelkramper, er calcium­niveauet på et lavere niveau.

Kombinationer af produkterne i Muscle Range er derfor yderst velegnet til heste, som mangler muskulatur, styrke under arbejdet eller langvarig energi til selv den helt hårde præstation. Også heste, som af uforklarlige årsager mangler fremdrift og har tendens til stiv og spændt muskulatur, kan have stor gavn af disse produkter.

Produkterne kan gives i forskellige kombinationer, så både hard keepers og easy keepers blandt heste med udfordringer i muskelstofskiftet kan have en succesfuld træning og en god hverdag trods udfordringerne.

På grund af udfordringerne i muskulaturen kan disse heste desuden tit være mavesensitive. Derfor er der især i Muscle Gard fokus på dette med indholdet af havtornmacerat.

FODERGUIDE

100-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt eller efter behov.

Vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard.

SAMMENSÆTNING

Sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, snittet varmlufttørret alpehø, roefibre, ærteprotein, PalaSyrup (Isomaltulose mol.)

DEKLARATION: 
Råprotein
25.00 %
Råfedt
10.00 %
Råfibre
15.00 %
Råaske
4.70 %
Kalcium
0.40 %
Fosfor
0.10 %
Magnesium
0.10 %
Natrium
0.10 %
Ford. råprotein
202 g/kg
Ford. energi
14 MJ/kg
Oms. energi
12 MJ/kg

25 kg

Problematikker
Muskler / Led
Foder type
Piller
50404025
4042215091660
50404025
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: