EQUIFIRST Booster Mix
EQUIFIRST Booster Mix
EQUIFIRST Booster Mix
EQUIFIRST Booster Mix

EQUIFIRST Booster Mix

Booster Mix forbedrer muskelsætning og styrke på relativ kort tid. Hjælper til hurtigere restitution efter intens/hårdt fysisk arbejde. Bodybuilderen fra EQUIFIRST, der også giver energi-niveauet et løft. Øger mælkeproduktionen markant hos lakterende hopper og hjælper hopper der taber sig i diegivningsperioden.

379,00 kr.
Inkl. moms

Antal Enhedsrabat Du spare
36 21% 2.865,24 kr.
 

Giv din hest det nødvendige løft i præstationen med Booster Mix - det ultimative tilskudsfoder til heste med øget behov for protein og energi.

Vores specielle formel er udviklet til at forbedre muskelsætning og styrke på kort tid, samt sikre hurtigere restitution efter intens eller hårdt fysisk arbejde.

 

Booster Mix er ikke kun et almindeligt tilskudsfoder, men et helt ekstraordinært "Bodybuilder-produkt", med en genial sammensætning af højkvalitetsprotein, der bygger motoren, og Linamix, der fungerer som brændstof og sikrer ydeevnen.

 

Men det stopper ikke der. Booster Mix er også kendt for at øge mælkeproduktionen markant hos lakterende hopper og hjælper hopper, der taber sig i diegivningsperioden. Din hest vil have det bedste udgangspunkt for en sund og aktiv livsstil.

 

Prøv Booster Mix i dag og oplev selv det markante løft i energiniveauet, som vores kunder allerede har nydt godt af. Vores unikke formel er specielt designet til at give din hest den nødvendige ernæring og hjælpe den med at nå sit fulde potentiale. Din hest vil takke dig for det!

Tilskud i müsliform med råvarer af absolut top kvalitet:

Specialbehandlede soja-flager Højkvalitetsprotein der fungerer som kroppens byggesten. Fundamentet for opbygning af stærk muskulatur, hestens motor.

Linamix:
Ekstruderet blanding af hørfrø (olie), rig på livsvigtige Omega 3 fedtsyrer, cikoriefibre, DumoSweet (lav-glykæmisk kulhydrat) og antioxidanter. Fungerer i denne blanding som kroppens vigtige brændstof – fedt og kulhydrat.

Brændenælde:
Indeholder mange vitaminer og mineraler som jern, A- og C-vitamin, kisel (silicium) og kalium. Der er ligeledes et højt indhold af flavonoider i brændenælderne. Brændenælde en fin måde, at tilføre kroppen jern i naturlig form.

Antioxidanter
Nedsætter risikoen for muskelskader ved overanstrengelse og forebygger negativ syrepåvirkning af muskelcellerne.

Hvorfor give hesten et protein tilskud?
Protein består af aminosyrer. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper med at opbygge muskler samt genoprette skadet muskulatur. Visse aminosyrer producerer hesten selv, og andre må tilføres gennem foderet, de såkaldte essentielle aminosyrer. Til trods for en korrekt fodring med proteinrigt foder, findes der en risiko for mangel på visse aminosyrer, hvilket kan resultere i langsom tilvækst og svag muskulatur.
Behovet for protein er større for heste i hård træning, i perioder hvor træningsintensiteten øges samt for hopper med føl ved siden.

Booster Mix anbefales til heste i intensiv træning og i stævneperioder, ungheste i træning, ældre heste med øget proteinbehov, følhopper, ved skader og i genoptræningsperioder.

Fodervejledning:

Anvendes som tilskudsfoder til heste. Kan bruges til alle heste og blandes i normal foderration.
Tildel vand og grovfoder før måltiderne. Indeholder bl.a. Omega-3 fedtsyrer og bruges til afbalancering af foderration mht. protein og fedtsyrer. Kan erstatte olietilskud.

Dosering: 150-200 gram pr. 100 kg. kropsvægt. Dyrene skal altid have adgang til frisk vand og hø.

Vejledende ernæringsværdier:

Foderenhed (UFC/kg): 1,25
Energi (MJ/kg): 15,9

Sammensætning:

Ristet sojabønner, hørfrø, tørret brændenælde, hvede, tørret cikoriekvas, isomaltulose (lavglykæmisk kulhydrat), cikoriepulp, natriumklorid.

INDHOLD
Råprotein 21,5 %
Råfedt 17 %
Fibre 7,5 %
Råaske 6,5 %
Sukker                           8,7 %
Stivelse 10 %
Calcium 0,75 %
Fosfor 0,46 %
Natrium 0,13 %
Magnesium 0,36 %
Lysin 12 g/kg
VITAMINER, MINERALER OG SPORSTOFFER
Vitamin E                       500 mg/kg
Omega-3 54 g/kg
Organisk selen 0,3 mg/kg

20kg

EQ2035
5400515002035
EQ2035
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: