Equsana Green Fiber Mash
Equsana Green Fiber Mash

Equsana Green Fiber Mash

GREEN FIBER MASH – Fiberrig mash med et lavt indhold af sukker og stivelse

199,95 kr.
Inkl. moms

 

Equsana Green Fiber Mash er en velsmagende og fiberrig mash, der med sit lave indhold af sukker og stivelse kan anvendes til alle typer af heste og ponyer.

Mashen har et højt indhold af fibre fra grønmel og timote og tilfører sunde omega-3 fedtsyrer fra hørfrø. Ligeledes tilfører mashen gode proteinkilder fra specialbehandlet rapsmel og solsikkemel og protein er essentiel for at heste kan restituere efter træning. Der er tilsat tangmel (tørrede havalger), der har et højt indhold calcium og magnesium, som er kendt for at kunne reducere syreindholdet i mavesækken. Sammen med gærkultur og det høje indhold af fordøjelige fibre, får hesten ideelle muligheder for at kunne opretholde en sund og velfungerende bagtarmsfordøjelse.

Equsana Green Fiber Mash er ikke tilsat mikromineraler og derfor påvirker et tilskud med mashen ikke hestens balance i lavet udelukkende af gode sunde råvarer uden tilsatte vitaminer og mineraler – det betyder, at du kan anvende mashen uden at det påvirker balancen i den daglige foderforsyning. Mashen kan hjælpe med at øge hestens væskeindtag og er derfor gavnlig at tildele i sommerhalvåret. Ligeledes kan en lun mash have gavnlige effekter for hestens fordøjelse i de kolde vintermåneder.

Equsana Green Fiber Mash er helt uden korn og melasse og har dermed et meget lavt indhold af stivelse og sukker, hvorfor den kan anvendes til alle heste og ponyer, når din hest fortjener lidt ekstra.

Mashen skal blandes med vand inden udfodring, forhold ca. 1:3 og den bør trække i 10 minutter.

Hestetype:

Ældre heste, For en sundere fordøjelse, Heste der skal tage på, Heste i vedligehold – almindelig træning, Heste i almindelig til hård træning, Heste i hård træning/konkurrence, Heste på slankekur, Islandske heste og andre nøjsomme racer

Fodervejledning

Mashen skal blandes med 2-3 dele lunt vand og skal trække et par minutter.

Vejledende dosering:

50-150 g pr 100 kg kropsvægt

Fodringseksempel: Hest, 550 kg

· 0,5-0,8 kg Green Fiber Mash, fx som foder efter ridning

Fodringseksempel: Pony, 350 kg

· 0,2-0,5 kg Mash, fx som foder efter ridning

Sammensætning: 

Grønmel, Solsikkemel (specialbeh.), Hørfrø (ekstruderet), Ærteflager, Græshø (timote), Rapsmel (specialbeh.), Gærkultur, Rapsolie, Havalger*, Gulerodsflager, Foderkridt og salt.

*Naturprodukt, som har et højt indhold af calcium og magnesium.

Indhold pr. kg:
Energi/FE pr. kg 0,76
Råprotein 17 %
Ford. råprotein 107 g
Lysin 7 g
Råfedt 7 %
Råaske 12 %
Fibre 18 %
Stivelse 5 %
Sukker 7 %
Calcium 15,2 g
Fosfor 6,5 g
Magnesium 3,8 g
Natrium 5,1 g

 

15kg 

Problematikker
Stofskifte/overvægt
Foder type
Mash
Alder
Senior
402157
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: