T-Horse - EQUSANA

Equsana er Danmarks største hestefoderbrand og kan oversættes fra latin til ”sund hest”, og netop sundhed er et af nøgleordene bag Equsana.

SUNDHED ER NØGLEORDET

Equsana er Danmarks største hestefoderbrand og kan oversættes fra latin til ”sund hest”, og netop sundhed er et af nøgleordene bag Equsana.

Fra Equsana blev introduceret i 2012, som DLG’s samlede hestefoderbrand, er produktserien løbende blevet udviklet og tilpasset, således sortimentet altid er up-to-date, i forhold til de behov vores heste har i hverdagen.

Målsætning er fortsat at kunne tilbyde alle typer af hestefolk, kvalitetsprodukter til fair priser. Det betyder, en konstant udvikling af sortiment og kvalitets produkter, som kan fremme hestevelfærd og trivsel for alle typer af heste i hverdagen, og gøre livet lettest muligt for hesteejeren. Med en samlet produktpalette på langt over 150 Equsana produkter, omfattende foder-, tilskud-, pleje-, udstyr- og strøelse til heste, har Equsana fortsat en klar ambition om at være iblandt Danmarks førende brands indenfor hesteprodukter.

Equsanas produkter forhandles over hele landet via alle Land & Fritid butikker, på webshoppen; www.landogfritid.dk samt hos udvalgte eksterne forhandlere.

Har man flere heste i stalden (+10 heste) og ønsker at handle på kontrakt, tilbydes et uforpligtende fodertjek og løbende rådgivning fra en lokal Equsana konsulent, der kender stedet og hestene.

Se mere på www.equsana.dk

Mindre