KerbEX Rød
KerbEX Rød

KerbEX Rød

Insektmiddel mod bidende fluer og klæg

KerbEX er specielt udviklet til at forebygge insektangreb hos heste

Produktet har en lang virkningstid!

Den særlige blanding af forskellige æteriske olier reducerer effektivt angreb af insekter som fluer og klæg.

Regelmæssig anvendelse øger virkningen. Ørebrusken beskyttes mod angreb ved at påføre KerbEX med en klud, der er sprayet med KerbEX.

360,00 kr.
Inkl. moms

 

Effektivt insektmiddel mod bidende fluer og klæger til heste - KerbEX

KerbEX er det ideelle insektmiddel, der er specielt udviklet til at afvise irriterende bidende fluer og klæger hos heste. Med en stærk og langvarig afvisende virkning og optimal hudtolerance er KerbEX det foretrukne valg til at beskytte din hest.

Den unikke æteriske olieformel i KerbEX reducerer angreb af insekter markant og sikrer en behagelig oplevelse for din hest.

KerbEX indeholder nøje udvalgte planteekstrakter, herunder citrusolie, nellikeolie, lavendelolie, eukalyptusolie, tea tree-olie og i den røde KerbEX findes også hvidløgsolie.

Både KerbEX rød og grøn er godkendt som insektmidler (afskrækningsmidler) og er i overensstemmelse med bekendtgørelsen om bekæmpelsesmidler. Disse varianter indeholder det aktive stof Icaridin, der har bred effekt mod insekter.

KerbEX Spezial, en specialolie, er et hudplejeprodukt, der ikke kræver godkendelse.

For optimal effekt anbefales regelmæssig brug af KerbEX. Øreflapperne kan også behandles ved at påføre en tynd film KerbEX direkte på huden med en blød klud eller svamp for at beskytte hestens ører mod f.eks. små sorte fluer. Du kan også bruge KerbEX Specialolie til at beskytte andre følsomme områder på hesten.

Bemærk, at KerbEX kun er til udvortes brug på heste. Produktet skal omrystes godt før brug og påføres enten med en sprayflaske, svamp eller klud. Undgå påføring på åbne sår eller slimhinder.

Brugsanvisning:

KerbEX beskytter heste mod bidende fluer og klæger i op til 8 timer. Ryst produktet grundigt før brug og påfør det jævnt ved hjælp af en sprayflaske. For at behandle ørerne mod stikfluer kan du gnide KerbEX ind med en klud. Brug KerbEX regelmæssigt og sprøjt din hest grundigt hver dag for optimal beskyttelse.

Sprøjteinterval:

Anvend 35 g/m² hver 24. time i overensstemmelse med bekendtgørelsen om bekæmpelsesmidler. KerbEX indeholder det aktive stof Icaridin med en koncentration på 12,5% (125 g/L ved 20°C).

Bemærk: Når det kommer til drægtige hopper og føl, kan KerbEX sikkert anvendes på drægtige hopper, men vær forsigtig med mængden, når det påføres på føl. Åringer kan også sprøjtes med KerbEX, men vær opmærksom på doseringen.

Efter føllets fødsel anbefales det at stoppe med at behandle hoppens yver med KerbEX. I stedet anbefales det at påføre et tyndt lag KerbEX Specialolie rundt om yveret hver 3-4 dag for at opretholde beskyttelsen.

Opnå den ultimative beskyttelse mod bidende fluer og klæger til din hest med KerbEX. Vores webshop tilbyder dette effektive insektmiddel, der holder irriterende insekter væk og sikrer, at din hest kan nyde en rolig og behagelig tid udendørs. Køb KerbEX i dag og giv din hest den bedste beskyttelse mod insekter.

SAMMENSÆTNING

Citrusolie, nellikeolie, lavendelolie, eukalyptus­olie, tea tree olie og hvidløgsolie

1 Liter i flaske med spray hoved 

Problematikker
Insekter
51408001
4260393950009
51408001
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Product added to compare.