Centaura insektspray
Centaura insektspray

Centaura insektspray

Centaura er en insektrepellerende spray og afskrækningsmiddel mod stikkende og bidende insekter, der er godkendt til både heste og mennesker. Nu også godkendt til hund!

239,00 kr.
Inkl. moms

 

Centaura er en populær insektrepellerende spray, som er blevet godkendt til brug på både heste, hunde og mennesker. Denne spray er en effektiv måde at beskytte sig mod insekter på, og den kan anvendes på alle udendørs aktiviteter, som f.eks. gåture, ridning og camping.

Centaura virker ved at afskrække insekter og beskytte dig mod deres bid og stik. Dette gør den ved hjælp af det aktive stof icaridin, som er anbefalet af WHO til forebyggelse af malaria. Icaridin er en effektiv insekt-repellent, og det har vist sig at have en dokumenteret virkning mod et bredt spektrum af insekter.

En af de største fordele ved Centaura er dens langvarige beskyttelse mod insekter. For eksempel er heste beskyttet mod fluer og myg i op til 24 timer, mens mennesker er beskyttet mod myg i op til 8 timer. Det betyder, at du kan nyde dine udendørs aktiviteter uden at skulle bekymre dig om at blive angrebet af insekter.

Centaura er også nem at bruge. Det er en spray, der virker med det samme, og som giver en god beskyttelse mod insekterne. Den er også nem at påføre og har en mild og behagelig formulering, som er sikker at anvende på voksne og børn over 3 år.

En anden fordel ved Centaura er dens innovative aerosolsystem. Dette system gør det muligt at vende flasken på hovedet, hvilket gør det nemmere at påføre sprayen på svært tilgængelige områder, som f.eks. bagsiden af benene.

Endelig skader Centaura ikke læderudstyr eller misfarver tøj. Det betyder, at du kan bruge den med ro i sindet, uanset hvad du har på dig eller har med dig.

I alt er Centaura en effektiv og pålidelig insektrepellerende spray, som kan bruges af både mennesker, hunde og heste. Med dens dokumenterede virkning mod et bredt spektrum af insekter, dens langvarige beskyttelse og dens nemme anvendelse, er Centaura den ideelle måde at beskytte sig mod insekter på.

Centaura er velegnet til:

Heste på fold, under ridning og konkurrence.

Afskrækningsmiddel mod stikkende og bidende insekter.

(f.eks. myg, fluer, flåte, klæger og hestebremser)

Mennesker

Hunde

Brugsanvisning hest og hund:

Spray Centaura i en afstand på 10-15 cm eller spray forsigtigt produktet ud i hånden og påfør. Efter påføring skal dyrets pels være let fugtig. Må kun påføres én gang dagligt.

Undgå at spray omkring øjne, men spray i stedet lidt i hånden og påfør i hovedet.

Brugsanvisning menneske:

Spray Centaura jævnt for udsatte hudområder, for øjeblikkelig, sikker og langvarig insektbeskyttelse. Når du påfører centaura i ansigtet, skal du blot spraye lidt i håndfladen og fordele det i ansigtet.

Centaura er godkendt af miljøstyrelsen

Centaura har ingen karenstid (0 timer)

Ingredienser:

Saltidin (Icaridine), Afskrækningsmiddel.

250ml.

Opbevares tørt og køligt.

Problematikker
Insekter
3020
4028691584438
3020
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: