T-Horse - STATERA Horsecare

Vi har som forhandler af Statera tilskud har et stort lager i vores butik i Tistrup nær Varde, Ølgod og Skjern/Tarm til gode priser.

Vi levere gerne Gratis ud i en ca omkreds af 40 km af vores butik i Tisprup. Når du bestiller skal du blot vælge levering med det røde lyn og vi kommer ud til dig med varerne. Hold øje med Tilbud siden her på hjemmesiden der kommer løbende god priser og tilbud på blandt andet Statera produkter.

STATERA HORSECARE – Keep in balance

Statera betyder balance, og det er vigtigt for alle heste at være i fysisk og psykisk balance for at præstere og trives bedst muligt. Hos Statera stiller vi høje krav til vores heste, uanset om det er konkurrenceheste, der skal præstere optimalt, eller hobbyheste, der skal være i balance og trives.

 

Vi mener, at vores fornemmeste opgave er at udvikle produkter, der hjælper heste med at opretholde en god sundhedstilstand med fokus på optimal balance og trivsel.

 

Alle Stateras produkter er udviklet af et team af specialister, som har en kompromisløs tilgang til kvalitet. Produkterne er udviklet ud fra kriterierne effekt og anvendelighed, hvilket betyder, at alle produkter er gennemtestede, inden de lanceres.

 

Vi producerer og pakker vores produkter under kontrollerede forhold, og vores produktion er certificeret i henhold til ISO22000, GMP+, FSA og Bio-certifikation, hvilket betyder, at vi opfylder foder- og fødevareindustriens krav på området. Certificeringen er med til at sikre, at vores processer foregår kontrolleret og minimerer risikoen for fejl.

 

Vælg Statera HorseCare for at hjælpe din hest med at opretholde optimal balance og trivsel. 

Køb dine Statera produkter her hos T-Horse. 

Se mere om Statera her 

STATERA HORSECARE

Product added to compare.