Malene Sommerlund - Para Dressage Denmark

Jeg hedder Malene Sommerlund og er 38 år. Jeg er født 10 uger for tidligt og fik ikke ilt nok under fødslen, hvilket medførte at jeg er spastisk lammet fra hoften og ned i begge ben. Lægerne mente aldrig jeg ville komme til at gå, at jeg ville skulle sidde i en kørestol. Men ridningen blev min redning, da det har givet mig styrken til, at kunne gå ved hjælp af krykker.

Men jeg kan slet ikke bruge mine ben under ridningen, mine stigebøjler er spændt fast indtil gjorden, ellers stritter benene ud i luften. Så min hest skal derfor lære at gå for hjælp fra stemmen, 2 piske og en smule sæde.

Det der “bare” skulle hjælpe min krop til at starte med, har udviklet sig til min helt store passion gennem årene.

Jeg har tidligere deltager ved både EM, VM og OL i paradressur.

Jeg har en kæmpe drøm om, at komme tilbage på det danske paralandshold og få lov til at reprænsenterer Danmark ved de helt store stævner igen. Men det kræver både blod, sved og tårer, og ikke mindst det rigtige match af hest.

For blot 3 måneder siden købte jeg mine nye 5-årig babyhest, og forhåbentlig min kommende stjerne og dansepartner på de internationale baner.

T-horse er en vigtig og uundværlig del af både min hverdag og stævner med min hest - siden i starten af 2021 har de nemlig været en af mine faste samarbejdspartnere. T-horse leverer de mash produkter jeg bruger til min hest, her er der tale om Amequ’s Omega-3 UrteMash blandet med MaxiRice og toppet med A-snack med lakridssmag.

Min hest elsker virkelig disse produkter, de er velsmagende og uden sukker, og så er de geniale til at skjule de daglige tilskud i pulver form.

T-horse sørger også for at vaske og imprægnere alle mine dækkener. Dette er jeg også dybt taknemmelig for, fordi det betyder, at jeg kan aflevere de beskidte dækkener, når sæsonen er end, og pakke rene dækkener ud og ligge på min hest, når det igen er tid.

Ingen tvivl om, at servicen er helt i top, og det understreges også ved, at der tilbydes levering i Esbjerg - Varde området.

Tusind tak T-horse for jeres fantastisk støtte og opbakning.

Malene Sommerlund - Para Dressage Denmark

Se forfatterens artikler
Malene Sommerlund

kommentarer (0)

Ingen kommentarer i øjeblikket