Hestaplus Jern
Hestaplus Jern

Hestaplus Jern

Et diætetisk tilskudsfoder til heste, der sikrer en pålidelig udligning af jernmangel. Det understøtter dannelse af hæmoglobin og myoglobin og kan bruges i stressede situationer, ved dårlige præstationer og træthed. Med høj biotilgængelighed og koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringsstofmangel, styrker Hestaplus Jern kroppens helbredelsesevne. Det kan forebygge anæmi, forbedre immunforsvaret og øge muskelstyrken. Egnet til hurtig og pålidelig udligning af jernmangel med forbedret biotilgængelighed takket være en naturlig proteinmatrix.

377,00 kr.
Inkl. moms

 

Hestaplus Jern – Sikker udligning af jernmangel. Understøtter dannelse af hæmoglobin og myoglobin. Kan bruges i stressede situationer, ved dårlige præstationer og træthed.

  • høj biotilgængelighed
  • understøtter dannelse af hæmoglobin og myoglobin
  • i stressede situationer, ved dårlige præstationer og træthed

 

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF

Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING

Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS

Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Jernmangel kan føre til:

– anæmi

– modtagelighed for infektioner

– manglende muskelstyrke

– svækket almentilstand

– besværet vejrtrækning

Hestaplus Jern er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

FODERGUIDE

Ca. 3,5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 2,5 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Jern

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, letvalsede oliefrø (hørfrø, solsikke) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke) 7 %, ingefær, eddike, cikorieinulin

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
20.00 %
Råfedt
4.00 %
Råfibre
6.00 %
Råaske
9.00 %
Kalcium
0.10 %
Fosfor
0.50 %
Magnesium
0.30 %
Natrium
0.05 %
Lysin
1.00 %
Methionin + Cystein
0.30 %
SPORSTOFFER PR. KG
Jern som jern(II)glycinchelat-hydrat 3b108
30.000 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Lecithin 1c322
15.000 mg
Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568
25 mg
Problematikker
Immunforsvar
51202001
4042215188063
51202001
Ingen anmeldelser