Grøn dåse med 1 kilo zink til heste
Hestaplus Zink
Grøn dåse med 1 kilo zink til heste
Hestaplus Zink

Hestaplus Zink

Hestaplus Zink er et diætetisk tilskudsfoder til heste, der sikrer en pålidelig udligning af zinkmangel. Det understøtter et vitalt immunsystem, sund pels og robuste hove. Velegnet til heste i pelsskifte og stressede situationer. Produktet har høj biotilgængelighed og indeholder koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringsstofmangel. Hestaplus Zink stimulerer kroppens egen helbredelsesevne og anbefales at bruge som en del af en behovstilpasset fodring. Det kan forebygge hudproblemer, forbedre immunforsvaret og lindre hovproblemer. Egnet til hurtig og pålidelig udligning af zinkmangel med forbedret biotilgængelighed takket være en naturlig proteinmatrix.

377,00 kr.
Inkl. moms

 

Hestaplus Zink – Sikker udligning af zinkmangel. Til et vitalt immunsystem, pels og robuste hove. Kan bruges til understøttelse af regenerering af hove og hud, pelsskifte og i stressede situationer med øget behov.

  • høj biotilgængelighed
  • til et vitalt immunsystem, pels og robuste hove
  • ved pelsskifte og i stressede situationer med øget behov

 

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF

Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING

Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS

Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Zinkmangel kan føre til:

– Hudproblemer som hårtab, tør og skællende hud, kløe

– Forstyrrelser i immunforsvaret

– Hovproblemer (vækstforstyrrelser, stråleråd)

– Dårlig foderudnyttelse, tarmforstyrrelser

– Nervøsitet

Hestaplus Zink er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix

FODERGUIDE

Ca. 3,5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder. Anbefalet tildelingsperiode ca. 8 uger.

NB: Dette diætetisk tilskudsfoder indeholder et højere indhold af sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 0,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Zink

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, letvalsede oliefrø (hørfrø, solsikke) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke) 7 %, ingefær, eddike, cikorieinulin

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
15.00 %
Råfedt
12.00 %
Råfibre
12.00 %
Råaske
4.60 %
Kalcium
0.40 %
Fosfor
0.40 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.10 %
Lysin
0.60 %
Methionin + Cystein
0.40 %
SPORSTOFFER PR. KG
Zink som glycin-zinkchelat-hydrat (fast) 3b607
30.000 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Lecithin 1c322
15.000 mg
Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568
30 mg

Problematikker
Hove, hud og Pels
51205001
4042215188018
51205001
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: