Hestaplus Mangan
Hestaplus Mangan

Hestaplus Mangan

Hestaplus Mangan – Sikker udligning af manganmangel. Ved knoglevækst og abnormaliteter i mineralisering af sener og brusk. Kan bruges til muskelproblemer pga. spænding og forsuring.

377,00 kr.
Inkl. moms

 

Hestaplus Mangan – Sikker udligning af manganmangel. Ved knoglevækst og abnormaliteter i mineralisering af sener og brusk. Kan bruges til muskelproblemer pga. spænding og forsuring.

  • høj biotilgængelighed
  • ved knoglevækst og abnormaliteter i mineralisering af sene og brusk
  • muskelproblemer pga. spænding og forsuring

 

Til heste, der er i underskud for mikronæringsstoffer

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF

Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING

Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS

Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Manganmangel kan føre til:

– forstyrret frugtbarhed

– uregelmæssig knogle- og tanddannelse

– svigtende muskulatur

– svækket immunforsvar

– funktionsforstyrrelser i hud og skjoldbruskkirtel

– pigmenteringsfejl

Hestaplus Mangan er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel (Ref. værdi 2.0 – 3.3 μg/l). Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

FODERGUIDE

Ca. 7 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 1 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Mangan

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, letvalsede oliefrø (hørfrø, solsikke) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke) 7 %, ingefær, eddike, cikorieinulin

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
17.00 %
Råfedt
13.30 %
Råfibre
12.00 %
Råaske
4.60 %
Kalcium
0.40 %
Fosfor
0.40 %
Magnesium
0.10 %
Natrium
0.10 %
Lysin
1.00 %
Methionin + Cystein
0.50 %
SPORSTOFFER PR. KG
Mangan som glycin-manganchelat-hydrat 3b506
15.000 m
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Lecithin 1c322
16.000 mg
Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568
30 mg

Dåse med 1 kilo 

Problematikker
Fertilitet / Avl
Hove, hud og Pels
Immunforsvar
Muskler / Led
51203001
4042215188056
51203001
Ingen anmeldelser