Krafft Pure Vacuum Salt
Krafft Pure Vacuum Salt

Krafft Pure Vacuum Salt

Granuleret Salt til Heste: En Smagfuld Tilføjelse til Sundhed! 🐴🧂

89,00 kr.
Inkl. moms

 

Vil du sikre, at din hest får tilstrækkeligt med salt i dens kost?

Vores granulerede salt af levnedsmiddelkvalitet er den perfekte løsning. Her er nogle grunde til, hvorfor det er en gavnlig tilføjelse til din hests ernæring:

  • Essentielt Mineral: Salt er afgørende for en hests sundhed. Det hjælper med at opretholde korrekt væskebalance, nervefunktion og muskelkontraktion.

  • Nem at Tilføje: Granuleret salt er let at blande i din hests daglige foder, især i lækre retter som KRAFFT MASH Sensitive. Dette gør det nemt at sikre, at din hest får den rette mængde salt.

  • Opløselig i Vand: Hvis din hest foretrækker væsker, kan granuleret salt også opløses i lunkent vand og tilsættes som en saltvandsløsning.

  • Fremmer Hydrering: Især vigtigt under varmt vejr eller efter intensiv træning, hvor heste har brug for ekstra hydrering.

  • Levnedsmiddelkvalitet: Vi sætter sikkerhed og kvalitet i højsædet. Vores granulerede salt er af levnedsmiddelkvalitet, hvilket betyder, at det opfylder strenge standarder for renhed.

Fås i 5 kg spand.

Sørg for, at din hest får tilstrækkeligt med salt for at støtte dens generelle sundhed og trivsel. Tilføj vores granulerede salt til dens kost og bidrag til en glad og sund hest! 🌟🐎

Problematikker
Elektrolytter
7350015761568
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide