Kattetoilet Nordic Nestor
Kattetoilet Nordic Nestor
Kattetoilet Nordic Nestor
Kattetoilet Nordic Nestor

Kattetoilet Nordic Nestor

Nestor kattetoilettet er et moderne designet kattetoilet, der er nemt og hurtigt at rengøre. Med en foldbar front, hævet ryg og kulfilter er det det perfekte kattetoilet til din kat.

149,00 kr.
Inkl. moms

 

Nestor er et moderne designet kattetoilet, der er nemt og hurtigt at rengøre takket være den foldbare front. Kattetoilettet Nestor er nemt at rengøre. Den specialudviklede front åbner bredt, så det snavsede kattegrus kan fjernes forsigtigt og hurtigt uden at fjerne den øverste del. Bakken på Nestor har en hævet ryg, som forhindrer lækager. Med indbygget håndtag, plastik klapdør og kulfilter.

Sammenklappelig front for hurtig og nem rengøring

Den foldbare front på Nestor gør det nemt at rengøre kattetoilettet. Du skal blot folde fronten op, og du har adgang til hele kattegrusbakkerne. Det gør det nemt at fjerne det snavsede kattegrus og rengøre kattetoilettet.

Hævet ryg forhindrer lækager

Bakken på Nestor har en hævet ryg, som forhindrer lækager. Det gør det nemt at holde kattetoilettet rent og lugtfrit.

Med indbygget håndtag, plastik klapdør og kulfilter

Nestor har et indbygget håndtag, som gør det nemt at flytte kattetoilettet. Kattetoilettet har også en plastik klapdør, som forhindrer kattegruset i at flyve ud. Kattetoilettet har også et kulfilter, som reducerer lugten fra kattegruset.

Perfekt stabelbar, ideel til bulktransport

Nestor er perfekt stabelbar, hvilket gør den nem at opbevare og transportere. Det gør det nemt at opbevare flere kattetoiletter på et lille areal. Det gør det også nemt at transportere kattetoilettet, hvis du skal flytte.

Fremstillet i Belgien

Nestor er fremstillet i Belgien af højkvalitetsmaterialer. Kattetoilettet er lavet af holdbart plastik, som er nemt at rengøre.

Størrelse: 56cm X 39cm X 38.5cm

Nestor har en størrelse på 56cm X 39cm X 38.5cm. Det gør den ideel til mellemstore og store katte.

Køb Nestor i dag og få et nemt og bekvemt kattetoilet til din kat!

62165
5411388622725
62165
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Product added to compare.