• På tilbud!
4pets Caree Black Series
4pets Caree Black Series
4pets Caree Black Series
4pets Caree Black Series
4pets Caree Black Series
4pets Caree Black Series

4pets Caree Black Series

Sikker og Komfortabel Transport til Dit Kæledyr

2.777,00 kr.
Inkl. moms

 

Sikkerhed og komfort er altafgørende for dig og dit kæledyr, når I er på farten. Med Caree Cool Grey transportburet kan du være helt sikker på, at din hund eller kat vil føle sig tryg og beskyttet i bilen under din opsyn.

Det er utrolig nemt at fastgøre transportburet med sikkerhedsselen eller et ISOFIX-stik (varenr: T6836), så du kan være helt sikker på, at det er korrekt monteret. Det gør det også nemt for dig at holde styr på dit kæledyr, da buret kan fastgøres direkte på bilsædet. Det fungerer dog også godt at have det i bagagerummet, hvis du foretrækker det.

Caree Cool Grey transportburet er designet til hunde og katte op til 15 kg og måler 60 x 50 x 50 cm. Det er fuldt udstyret med en række praktiske funktioner, der gør transporten mere behagelig for både dig og dit kæledyr.

Du vil elske den innovative "træk og klik" enhåndsdørlås, som gør det nemt at åbne og lukke kassen med en hånd. Den formerbare bageste del gør det muligt for kassen at integreres perfekt i alle bilsæder, og de to håndtag foran og bagpå gør det nemt at håndtere kassen, uanset hvor den er placeret.

Indersiden af kassen har et aftageligt todelt foer, der kan vaskes ved 40 °C, så dit kæledyr altid har en ren og hygiejnisk transportoplevelse. De hængende frontplader beskytter dit kæledyr og giver ekstra beskyttelse af personoplysninger.

Med Fastgørelses bælte “Fidlock” og ISOFIX / LATCH forberedt er du sikret den bedst mulige beskyttelse under transport. Enheden "passagerrum" er TÜV South crash testet, så du kan have fuld tillid til, at dit kæledyr vil være sikkert og beskyttet under alle omstændigheder.

Giv dit kæledyr den bedste transportoplevelse med Caree Cool Grey transportburet - køb det i dag og oplev forskellen!

(1) «Træk og klik» Enhåndsdørlås for at åbne og lukke kassen

(2) Formerbar bageste del for perfekt integration i alle bilsæder

(3) Håndtag foran og bagpå for nem håndtering af kassen

(4) Aftagelig todelt indvendigt foer – vaskbart ved 40 °C

(5) Hængende frontplader til beskyttelse og beskyttelse af personoplysninger

(6) Fastgørelses bælte “Fidlock”

(7) ISOFIX / LATCH forberedt 

(8) Enheden “passagerrum” er TÜV South crash testet

T6837
7612917123715
T6837
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: