Blood Sugar Regulator Pellets
Blood Sugar Regulator Pellets

Blood Sugar Regulator Pellets

Blood Sugar Regulator er en effektiv pelleteret urteblanding, der stabilisere blodsukker hos heste. 

Vægt
  • 1 kg
  • 8 kg
279,00 kr.
Inkl. moms

 

Produktet kan anvendes til heste der indgræsses, går på græs eller har behov for at få stabiliseret blodsukkeret på andre tidspunkter af året. Produktet kan også anvendes til heste med fedtdepoter samt overvægtige heste, der befinder sig i risikogruppen for at få negative følgesymptomer af et for højt blodsukker og insulinniveau.

Blood Sugar Regulator er baseret på bukkehorn, der indeholder galaktomannan, en speciel fiber, som har en positiv effekt på hestens stortarmsfunktion, og hestens evne til at optage bioaktive stoffer.

Blood Sugar Regulator indeholder Bukkehornsfrø i kombination med Lægestregbælg, Sortkommenfrø, Kanel samt andre aktive ingredienser, der fremmer et stabilt blodsukker og insulinniveau. Lægestregbælg fremmer optageligheden af glukose i cellerne og Sortkommenfrø har et højt indhold af thymoquinone, der er en kraftig antioxidantet og som ikke findes i samme koncentration i nogle andre oliefrø eller planter. Vi anbefaler, at man for at undgå stofskifteproblemer og negative følgesymptomer, af et for højt blodsukker og insulinniveau, sikrer at ikke-strukturelle kulhydrater, som stivelse og sukker i hestens foder ligger på et lavt niveau. Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel. Produktet anbefales ikke til drægtige og diegivende hopper.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser: Bukkehorn, Cikorie, Kamille, Lægestregbælg, Kanel, Sortkommenfrø (Nigella Sativa), Koldpresset rapsolie, LevucellR SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur

Analytiske bestanddele: Tørstof 86,5 %, Træstof 33,9 %, Råaske 6,5 %, Råprotein 6,2 %

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

Ved akutte situationer: 20 gram pr. 100 kg hest i den akutte fase

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato 

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.

Problematikker
Stofskifte/overvægt
06130
5713534061304
06130
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: