Muscle Fiber
Muscle Fiber
Muscle Fiber
Muscle Fiber

Muscle Fiber

Græsfiberbaseret müsli med moderat proteinindhold

  • særlig velegnet til easy keepers, der har et højt proteinbehov
  • til heste med udfordringer i muskelstofskiftet
  • vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard

277,00 kr.
Inkl. moms

 

Muscle Fiber er en græsfiberbaseret müsli uden tilsatte vitaminer og mineraler. Der er fokus på et moderat proteinniveau, lavt energiniveau og masser af diversitet, som understøtter den gode tarmflora med den prebio­tiske effekt. Produktet har et ekstra indhold af urter, som er yderst velsmagende for hesten.

Muscle Fiber er lucernefri samt uden tilsat sukker og ølgær, hvilket især sensitive heste kan have god effekt af. Som mineraltilskud sammen med Muscle Fiber anbefales Muscle Gard.

 

Produktserien er udviklet til præstationsheste, og alle produkterne understøtter muskelstofskiftet ved at tilføre protein af høj kvalitet med et højt indhold af de essentielle aminsoyrer lysin, methionin og threonin.

Alle produkterne i Muscle Range er uden korn, lucerne og ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. Der er samtidig fokus på at give en ekstra tildeling af visse mineraler og vitaminer, som forskning og erfaring viser, er nødvendig for især heste med forskellige problemer i muskelstofskiftet.

Særligt fokus er der desuden på magnesium til at understøtte muskler og nerver, mangan mod muskelspændinger og E-vitamin for cellebeskyttelse. For at undgå, at hestene får problemer med unødige muskelkramper, er calcium­niveauet på et lavere niveau.

Kombinationer af produkterne i Muscle Range er derfor yderst velegnet til heste, som mangler muskulatur, styrke under arbejdet eller langvarig energi til selv den helt hårde præstation. Også heste, som af uforklarlige årsager mangler fremdrift og har tendens til stiv og spændt muskulatur, kan have stor gavn af disse produkter.

Produkterne kan gives i forskellige kombinationer, så både hard keepers og easy keepers blandt heste med udfordringer i muskelstofskiftet kan have en succesfuld træning og en god hverdag trods udfordringerne.

På grund af udfordringerne i muskulaturen kan disse heste desuden tit være mavesensitive. Derfor er der især i Muscle Gard fokus på dette med indholdet af havtornmacerat.

FODERGUIDE

100-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard eller Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic.

1 liter = ca. 280 g

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, Sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, kornblomstkronblade, morgenfruekronblade, urter, æblefibre, solsikkekerner, letvalsede hørfrø, fermenterede gulerødder

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
15.00 %
Råfedt
6.30 %
Råfibre
18.00 %
Råaske
6.00 %
Fruktan
4.90 %
Stivelse
3.30 %
Sukker
5.40 %

DEKLARATION
Kalcium
0.60 %
Fosfor
0.25 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.05 %
Ford. råprotein
110 g/kg
Ford. energi
11,0 MJ/kg
Oms. energi
10,5 MJ/kg

15kg

Problematikker
Muskler / Led
Foder type
Müsli
50402015
4042215091646
50402015
Ingen anmeldelser