• Ny
HorsePro Fiber
HorsePro Fiber

HorsePro Fiber

🌾💡 Revolutionerende Fiberpiller: HorsePro Fiber

169,00 kr.
Inkl. moms

 

HorsePro Fiber er den originale fiberpille, der satte standarden for at erstatte korn i hestens foderration. 🐴💫 Udviklet med fokus på et koncentreret energiindhold uden stivelse fra korn, giver disse fiberpiller din hest den optimale næring.

Basen af letfordøjelige fiberråvarer sikrer en effektiv udnyttelse af foderet samtidig med at den stimulerer en sund mikroflora i tarmen. 🌿💪 Energien i disse fiberpiller kommer udelukkende fra fedt og letfordøjelige fibre, hvilket gør dem ideelle til heste, der har behov for et lavt sukker- og stivelsesindhold i deres kost.

HorsePro Fiber er det perfekte alternativ til traditionelle roepiller og grønpiller, da det allerede indeholder disse ingredienser samt omega-3-holdige hørfrø, der fremmer en sund og blank pels. 🌟💼 Selv de mest kræsne heste elsker smagen af vores fiberpiller!

Giv din hest den optimale ernæring med HorsePro Fiber - det revolutionerende valg til hestens velvære! 🌾🐎

Sammensætning

Sojaskaller, Hvedeklidpiller,  Maltpiller, Roepiller, Grønpiller (græs), Rapskagefoder, Vegetabilsk olie, Hørfrø, Monocalciumfosfat, Fodersalt, Foderkridt.

Fodervejledning:

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales af hesten får vitaminer og mineraler ved siden af, eller igennem et andet tilskudsfoder.

Analytiske bestanddele:

 11,3 % Råprotein

 6,4 % Råfedt

 24,1 % Træstof

 7,3 % Råaske

 0,90 % Calcium

 0,60 % Fosfor

 0,30 % Natrium

 0,23 % Magnesium

Næringsstof Profil: 

FE 0,88

Ford råprotein, % 7,8

Ford cellevægge, % 46,4

Stivelse % 3,3

Sukker % 4,1

Fedtsyrer % 5,1

Kan gives i tør eller opblødt form. I tør form anbefales det højest at tildele 100g/100 kg kropsvægt pr. måltid. Opblødt kan der gives op til 200g/100 kg kropsvægt pr. måltid.

Hvis din hest er forslugen, bør du opbløde foderet eller tildele lucerne sammen med Fiber for at øge tyggetiden.

Foder type
Piller
580548
580548
Ingen anmeldelser