• Ny
HorsePro Senior
HorsePro Senior

HorsePro Senior

🌟🐴 HorsePro Senior: Næringsrig Pleje til Din Aldrende Ven

279,00 kr.
Inkl. moms

 

HorsePro Senior er skabt med omtanke for den ældre hests unikke behov. Ældre heste kan opleve udfordringer med tænder, ædelyst og nedsat fordøjelse, og det tages der højde for i HorsePro Senior. 🌾🐴 Med en blanding af havre, majs- og ærteflager sikrer vi let optagelig energi, og foderet kan nemt opblødes til ældre heste med tyggeproblemer.

Vi har fokuseret på energirige, letfordøjelige fibre fra sojaskaller, maltpiller, roefibre og græspiller. 💪💼 Sammen med en koncentreret vitamin- og mineralblanding, samt et højt indhold af protein og fedt, dækker HorsePro Senior hestens behov med en relativt lille mængde foder. Dette gør blandingen ideel til sportsheste, hvor fordøjeligheden er afgørende.

HorsePro Senior indeholder også levende gærceller (Levucell), der virker probiotisk i bagtarmen og støtter en sund mikroflora. En sund mikroflora er afgørende for immunforsvaret og fordøjelsen, hvilket sikrer optimal trivsel og sundhed for din hest. 🌿🍀

Vi har ikke gået på kompromis med smag og velvære. Der er tilsat lækre gulerodsflager og en urteblanding med rosmarin, brændenælde, mynte og bukkehorn, som din hest vil elske. 🥕💚

 

Giv din ældre ven den nærende pleje og kærlighed, den fortjener, med HorsePro Senior! 🌟🐴

Kan med fordel bruges tíl Sportsheste også!

Sammensætning:

Maltpiller; Sojaskaller; Varmebehandlede Bygflakes; Havre, Hvedeklid, Roepiller, Vegetabilsk olie, Majsflager; Ærteflager; Sojaskråfoder; Calciumcarbonat, kridt; Grønpiller, Monocalciumfosfat, Natriumklorid, fodersalt, Roemelasse, Hørfrø, Produkt af gærceller, Vit-Forblanding, Gulerodsflager, Magnesiumoxyd, Biotin vit. 1000, Produkter fra forarbejdning af urter, Levucell SC TITAN.

0,88 FE pr. Kg foder, 12,1% Råprotein, 8,7% Ford. Råprotein, 8,4% Råfedt, 5,95g Lysin, 1,81g Methionin, 17,5% Stivelse og 5,3% Sukker.

Fodervejledning:

Foderblandinger fra HorsePro skal altid anvendes sammen med grovfoder (hø eller wrap) af god kvalitet. Vi anbefaler min. 1,75 kg grovfoder pr 100 kg hest for at hestens sundhed og fordøjelse tilgodeses. Er du i tvivl om hvor meget din hest laver, kan du læse mere HER. 

Vedligehold/let: 200g/100 kg hest

Let/moderat arbejde: 250 g/100 kg hest

Moderat/hårdt arbejde: 300-400 g/100 kg hest

25kg

Foder type
Müsli
Alder
Senior
50770
50770
Ingen anmeldelser