KW Krokodilleolie Spray
KW Krokodilleolie Spray

KW Krokodilleolie Spray

Naturlig pleje til huden og sår.

269,00 kr.
Inkl. moms

 

KW Krokodilleolie Spray er et naturprodukt, der er med til at rense og pleje huden. Kan anvendes på sår, samt når du har fjernet flåter.

Et naturprodukt til alle dyr.

Brugsanvisning:

Påfør naturproduktet så ofte som muligt, gerne 3 gange dagligt. Rengør udsat sted inden du påfører olien.

Bemærk venligst: KW Krokodilleolie Spray er et 100% naturprodukt. Produktet indeholder kun naturlige olier. 

Krokodillen er det ældste nulevende væsen på vor klode.

Den har ikke forandret sig genetisk i mere end 250.000.000 år, og har således som et af de eneste væsener kunnet modstå alverdens naturkatastrofer, klimaændringer, forurening mm. For nogle år siden opdagede et filmhold fra BBC, at krokodiller på den mærkværdigste vis heler sår og infektioner meget hurtigere, end vi ser det hos os selv og vores dyr.

Observationen blev undersøgt yderligere og efter flere besøg på krokodillefarme viste prøver, at det er i krokodillens sparsomme fedtlag, hemmeligheden ligger. I lighed med små afrikanske giftfrøer indeholder krokodillens fedtvæv et stof, der ved nærmere undersøgelser har vist sig at have mange unikke egenskaber.

Alle produkter er naturprodukter, fremstillet af de fineste råvarer, skabt af naturen selv. Der forekommer ikke parabener i produkterne.

Din sikkerhed: Alle produkter er importeret med CITES certifikat. CITES er en international konvention til kontrol af handlen (over landegrænser) med vilde dyr og planter. Det sker gennem overvågning og regulering af den internationale handel. Målet er kun at tillade en bæredygtig handel. I Danmark er CITES underlagt Miljøministeriet.

30ml.

5564
5564
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide