STATERA Dog Stomach-Reset Genskaber bakteriefloraen i tarmsystemet
Stomach-Reset Bidrager til en sund afføring
STATERA Dog Stomach-Reset Genskaber bakteriefloraen i tarmsystemet
Stomach-Reset Bidrager til en sund afføring

STATERA DogCare Stomach-Reset

Genskaber bakteriefloraen i tarmsystemet
Ideel ved fordøjelses forstyrrelser
Bidrager til en sund afføring

69,00 kr.
Inkl. moms

 

STATERA Stomach-Reset er et velsmagende tilskud i tabletform, udviklet til at understøtte bakteriefloraen i hundens tarmsystem, samt bidrage til en forbedret afføringskonsistens opstået efter en ubalance i fordøjelsessystemet. Stomach-Reset kan erstatte en klassisk skånekost, til genopbygning af balancen i hundens fordøjelsessystem.

Naturproduktet Psyllium husk, indeholder tarmstimulerende virkestoffer og bekæmper lind afføring hos hunden, ved at absorberer vand og derved forbedre konsistensen på tarmindholdet.

STATERA Stomach-Reset indholdet af probiotika Calsporin®, bidrager med levedygtige sporer af bacillus subtillis. Disse sporer stimulerer den gavnlige endogene mikrobiota og understøtter en velfungerende fordøjelse samt nærringsoptaget i tarmsystemet.

Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea) tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet, samt en understøttelse af hundens immun system.

Når en ubalance i hundens fordøjelse opstår og medfører till lind afføring, vil vigtige vitaminer og mineraler hurtig bliver opbrugt. Stomach-Reset sikrer hundens evne til at optage vitaminer og mineraler, samt opfylder derfor det ekstra behov, der kan opstå ved en ubalanceret fordøjelse.

STATERA Stomach-Reset anbefales efter brug af STATERA Instant DiaStop, ved akut opstået fordøjelsesproblemer med efterfølgende lind afføring hos hunden.

Sammensætning: 

Psylliumskaller, calciumphosphat, Agrimos
(manno-oligosaccharid og -glucaner), diglycerider af
fedtsyrer, magnesiumstearat.

Daglig dosering: 

Dag 1: Instant DiaStop pasta
Dag 2 til dag 7: Mave-nulstillede tabletter

 

0 – 10 kg: 1 tablet (800mg)

10 – 20 kg: 2 tabletter (1600mg)

>20 kg: 3 tabletter (3200mg

Analytisk bestanddele: 

Råprotein 2,1 %
Råfibre 48,8 %
Råfedt 4,7 %

Råaske

5,4 %

ST0371
5710303003688
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: