KovaLine Potesalve
KovaLine Potesalve

KovaLine Potesalve

Beskytter poterne ekstra godt, både i kulde, varme, vand og hårdt terræn.

129,00 kr.
Inkl. moms

 

Paw Care er en fantastisk måde at beskytte din hunds poter mod skadelige påvirkninger såsom ekstreme temperaturer, hårdt terræn og bakterier.

Ved at påføre Paw Care på rene og tørre poter inden gåturen, kan du sikre, at din hunds poter holdes fugtige og elastiske samtidig med, at de beskyttes mod skader.

Paw Care er lavet med naturlige ingredienser, der er sikre for din hund og ikke er på FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.

Brug af Paw Care vil give dig ro i sindet, når du tager din hund med på eventyr, da du ved, at dens poter er beskyttet mod skadelige påvirkninger. Køb Paw Care i dag og oplev forskellen i din hunds potebeskyttelse.

KovaLine er et danskproduceret produkt til behandling af hudproblemer hos kæledyr. Det er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, og produkterne indeholder kun naturlige ingredienser, herunder farmaceutisk kvalitet petrolatum, parafinum liquidum og bivoks.

KovaLine er effektiv til behandling af eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. Det er vigtigt at bemærke, at KovaLine ikke er et medicinsk produkt, men kun til udvortes symptombehandling. Ved tvivl bør man altid kontakte en dyrlæge eller læge.

KovaLine produkterne er allergivenlige og indeholder ingen forbudte stoffer, og emballagen er genanvendelig og PVC-fri.

50ml 

571326900007
5713269000258
571326900007
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide