Nordic MEGA Vitality
Nordic MEGA Vitality
Nordic MEGA Vitality
Nordic MEGA Vitality

Nordic MEGA Vitality

Heldækkende vitamin/mineral tilskud. Kan desuden anvendes som MEGA booster under pelsskifte mm.

Vægt
  • 2 kg
  • 6 kg
439,00 kr.
Inkl. moms

 

Nordic MEGA Vitality er det komplette boost til din hest. Styrker immunsystemet og optimerer fordøjelsen på mange niveauer. Især optimalt forår og efterår, når hestens indre processer er under pres fra både foder- og pelsskifte, ligesom en ændring i vejrforholdene påvirker din hests stofskifte.

Dagligt produkt med ekstremt lille udfodringsmængde.

Nordic MEGA Vitality er sammensat således, at din hest kan få tildelt produktet dagligt, sammen med rigelige mængder grovfoder, og være dækket ind med alle de næringsstoffer der er behov for, inklusiv vitaminer og mineraler. Den daglige udfodringsmængde er meget lille, blandt andet grundet den optimale sammensætning og indholdsstofferne der er at finde i deres naturlige form, der gør produktet meget letoptageligt for hesten

Nordic MEGA Vitality indeholder en kompleks sammensætning af nøje udvalgte råvarer, der tilfører egenskaber til produktet som understøtter et sundt stofskifte, styrker immunforsvaret og optimerer fordøjelsen. Dette er især en fordel når hestens indre processer er under pres ved eksempelvis foder- eller pels-skifte. Ligesom heste der har lidt mangler i forbindelse med fodring kan have god gavn af et komplet boost, samt den rette tildeling af vitaminer og mineraler i de rette forhold. Råvarerne der er at finde i Nordic MEGA Vitality er nænsomt behandlet, således at disse tilfører indholdsstoffer i deres naturlige form der øger optageligheden markant.

Gulerødder og rødbeder er basedannende og optimerer forholdende for de gode bakterier i hestens stortarm. Ligeledes indeholder disse vitaminer og mineraler samt er fyldt med antioxidanter. Rødbede styrker især immunsystemet. Effekten af rodfrugterne styrkes af tilstedeværelsen af brune hørfrø.

Både anis, fennikel og kommen har en positiv effekt på fordøjelsessystemet. Det mindsker oppustethed ved at regulerer tarmbevægelserne. Fennikel tildeles med stor effekt til hopper der har manglende mælkeproduktion og er især rig på A, B og C vitaminer samt jern og zink.

Islandsk tang tilfører først og fremmest vigtige elektrolytter samt antioxidanter der især er velegnet til heste der yder maximalt. Derudover indeholder islandsk tang sunde omega 3 og 6 fedtsyrer og sikrer en lettere optagelse af de fedtopløselige vitaminer. Indholdsstofferne i islandsk tang sikrer en regulering i fedtbalancen i hud og hårsække, hvorved det har en positiv effekt på de heste med irriteret, tør og skællende hud. Derudover styrker Islandsk tang hår og hov kvaliteten samt væksten deraf.

Spirulina er en ferskvands plante der er kendt for sin komplekse næringsindhold. Især er indholdet rigt på magnesium, jern, kobber og mangan. Kort bidrager spirulinas særlige sammensætning til sundere pels og hove, ligesom indholdet øger tilgængligheden af vitale stoffer, og styrker især immunsystemet samt hestens indre processer.

Brændenælde er især rig på silicium der øger modstands dygtigheden overfor uønskede bakterier, samtidig med at styrke både hud, hår og hove. Brændenælde indeholder næringsstoffer der styrker immunsystemet og ses effektivt i forbindelse med led og sene-problemer.

Alt i alt et komplekst og nøje sammensat tilskud til din hest, både hvis du vil anvende et naturligt vitamin og mineral tilskud med en lav udfodringsmængde, eller hvis du vil give et boost der styrker hestens indre processer, immunforsvar og optimerer fordøjelsen samt hud, hår og hove.

MEGA boost når hestens processer er under pres.

Hestens processer og især fordøjelsen er under pres ved pels- og foder-skifte. Her forbruges som regel flere b-vitaminer end der kan dannes af mikroorganismerne i hestens tarm. Dette kan føre til træthed, samt øget aktivering af immunsystemet. Ligeledes er der et større behov for fedtstoffer under fældning. Disse mangler og pressede processer giver en nedsat effektivitet af hestens ydelse, og vil med fordel optimeres ved tildeling af Nordic MEGA Vitality.

Letoptagelige naturlige vitaminer og organiske mineraler

Styrker immunforsvaret

Optimerer fordøjelsen på mange niveauer

Fri for unødige fyldstoffer - derfor lav daglig udfodringsmængde

Kan anvendes som komplet vitamin og mineral tilskud

Kan anvendes som MEGA vitalt boost 2-4 gange årligt

Korn og melasse-frit

Sammensætning:

Esparsette

Gulerødder

Rødbede

Urteblanding (anis, fennikel, kommen)

Islandsk tang

Roefiber

Brune hørfrø

Solsikke

Spirulina

Lima havsalt

Vindruekernemel

Brændenælde.

Nordic Horse foderanvisning:

Dagligt komplet vitamin og mineral tilskud:

Vedligehold/let arbejde: 5 gram pr 100 kg hest dagligt

Moderat arbejde: 10 gram pr 100 kg hest dagligt                     

MEGA boost:

10-15 gram pr. 100 kg hest dagligt i 10-20 dage, minimum 8 ugers interval

Analytiske bestanddele: 

Råprotein 12,2 %

Råfiber 12,1 %

Råaske 14,6%

Råolie / råfedt 6,6 %

Sukker 9,8 %

Stivelse 2,3 %

Fosfor 2,0 %

Calcium 0,71 %

Lysin 0,42 %

Methionin 0,34 %

Threonin 0,31%

Magnesium 2,8 %

Natrium 50 g/kg

Ford. Energi 0,68 FE / kg.

Tilsætningsstoffer pr. kg.

30.000 mg

525 mg   

975 mg

525 mg

0,075 mg

8,25 mg

10.000 mg     

4.000 mg

4.000 mg

15 mg

45 mg

70 mg

Vitamin E (Alpha-Tocopherol-Acetat, 3a700)     

Vitamin B1 (3a821)   

Vitamin B2 (3a825i)

Vitamin B6 (3a831)

Vitamin B12 (HPLC)

Biotin (3a880) 

Zink (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b606)     

Mangan (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b504) 

Kobber (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b406)

Jod (Ca-Jodat, 3b202)

Kobolt (3b304)

Selen (Na-Selenit, 3b801)

Problematikker
Hove, hud og Pels
80007
5744001230268
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: