Natural Lucernepiller
Natural Lucernepiller

Natural Lucernepiller

Natural Lucernepiller er en god naturlig, energi-, protein- og lysinkilde til heste, særligt velegnet til heste i avl, vækst, træning.
Dansk produceret og GMO-fri.

99,00 kr.
Inkl. moms

 

Natural Lucernepiller er en god naturlig energi-, protein- og lysinkilde til heste, særligt velegnet til heste i avl, vækst, træning.

Natural Lucernepiller består af dyrket lucerne af bedste kvalitet. GMO-fri, formalet og presset i en pille.

Lucerne i pilleform har præcis samme høje fiber- og nærings indhold som snittet lucerne og bidrager ligeledes til ekstra tyggetid (spytproduktion). Indholdet af sukker og stivelse er på samme lave niveau, som i snittet lucerne. Det høje protein indhold gør lucerne velegnet til avlshopper og opdræt, som har et øget behov for protein/aminosyrer til udvikling af foster og krop. Protein og aminosyrer er også af højeste betydning for udviklingen af muskulatur for sportshesten.

Natural Lucernepiller har den store fordel, at de er garanteret fri for skimmelsvamp og støv. De stikker heller ikke i hverken mundhule eller mavesæk.

Natural Lucernepiller kan med fordel erstatte kornmængden helt eller delvist, så den samlede fodermængde får et reduceret indhold af sukker og stivelse. Ved at blande lucerne piller ind i kraftfoderrationen, øges fiberindholdet og volumen. Det giver en bedre fordøjelse og mæthedsfornemmelse.

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales at hesten får vitaminer og mineraler ved siden af eller igennem et andet tilskudsfoder.

Lucernepiller kan udfodres tørt, men i en mængde over 200-300 gram pr. måltid, anbefales det at bløde dem op i vand.

15kg

INDHOLD
Råprotein 16 %
Fibre 22,5 %

MM182016
5710303004029
MM182016
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: