Ny HESTAPLUS ZINK Udvid

HESTAPLUS ZINK

St. Hippolyts St. Hippolyts

Ny

Diætetisk tilskudsfoder til heste

  • høj biotilgængelighed
  • til et vitalt immunsystem, pels og robuste hove
  • ved pelsskifte og i stressede situationer med øget behov

Flere detaljer

380,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

HESTAPLUS ZINK

Diætetisk tilskudsfoder til heste
Hestaplus Zink – Sikker udligning af zinkmangel. Til et vitalt immunsystem, pels og robuste hove. Kan bruges til understøttelse af regenerering af hove og hud, pelsskifte og i stressede situationer med øget behov.

  • høj biotilgængelighed
  • til et vitalt immunsystem, pels og robuste hove
  • ved pelsskifte og i stressede situationer med øget behov

 

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF
Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING
Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS
Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Zinkmangel kan føre til:
– Hudproblemer som hårtab, tør og skællende hud, kløe
– Forstyrrelser i immunforsvaret (allergi, infektioner)
– Hovproblemer (vækstforstyrrelser, stråleråd)
– Dårlig foderudnyttelse, tarmforstyrrelser
– Nervøsitet

Hestaplus Zink er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

FODERGUIDE

Ca. 3,5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Anbefalet tildelingsperiode ca. 8 uger.

NB: Dette diætetisk tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 0,4 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Zink

DEKLARATION
Råprotein 17.00 %
Råfedt 12.70 %
Råfibre 4.00 %
Råaske 2.50 %
Stivelse 26.00 %
Sukker 2.00 %
Kalcium 0.13 %
Fosfor 0.40 %
Magnesium 0.10 %
Natrium 0.10 %
Ford. energi 16 MJ/kg
Oms. energi 14 MJ/kg
SPORSTOFFER PR. KG
Zink som glycin-zinkchelat-hydrat 3b607 30.000 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Lecithin 1c322 15.000 mg

SAMMENSÆTNING

Fermenterede majsflager, ølgær, sojaflager hydrotermisk forbehandlet (GMO-frit), malt-gær-urt, fintknækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 6,5 %, gurkemeje, æbleeddike

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

HESTAPLUS ZINK

HESTAPLUS ZINKHEST OG MENNESKE - STÆRKE PARTNEREHest og menneske har altid været tæt forbundet. Tidligere blev hesten brugt som arbejdshest, mens den i dag er vores fritidspartner.


Hesten giver afslapning, glæde, motion og balance i hverdagen. Sundhed, motivation og arbejds­lyst fortæller meget om hestens generelle trivsel og har derfor også stor betydning for hesteejeren. En behovsoptimeret fodring er forudsætningen for dette og sikrer et vellykket partnerskab mellem hest og menneske, som sammen fører til succes.


St. Hippolyt – Feeding like Nature


Fra naturens side har hesten mange forskellige fødekilder, som indeholder et stort spektrum af næringsstoffer. Vi har gjort det til vores mission at levere denne variation og diversitet gennem vores foder.


Biologer, dyrlæger, agronomer, hesteejere og opdrættere arbejder tæt sammen for at koble den seneste forskning med ny innovation til et fodringskoncept, der bæredygtigt sikrer hestens behovsbaserede og naturlige ernæring. 


Vores kvalificerede konsulenter hjælper dig med at vælge det rette foder.
Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)