Equistro Mega Base Junior Udvid

Equistro Mega Base Junior

EQUIDAN VETLINE EQUIDAN VETLINE

Ny

Mange danske avlere og dyrlægers førstevalg!

Flere detaljer

  • 1000 ml

560,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

EQUISTROs Mega Base Junior er et tilpasset vitamin og mineral produkt af højeste kvalitet til føl og ungheste. Det helt rigtige valg til føllet der vækster lidt stærkt.
Det flydende Mega Base Junior tilfører alle de vigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer (i form af IPALIGO® som er en organisk form af mineralet) som føl og ungheste i stærk vækst behøver.
De første 7 levemåneder for et føl er af afgørende betydning for den videre vækst. Det er derfor vigtigt at alle de nødvendige byggesten er til rådighed for at sikre en korrekt udvikling. Mega Base Junior er udviklet til at kunne anvendes til føl fra et ganske tidligt stadie og frem til fravænning. Ligeledes kan det anvendes efter fravænning i den periode, hvor unghesten er i vækst. Produktet er udviklet til at imødekomme de behov det unge dyr har for at udviklet et sundt skelet, en sund muskulatur samt sunde led. Det er kun mængden og hyppigheden for tildeling, der skal tilpasses. Mega Base Junior kan ligeledes tildeles hoppen inden foling for en god dannelse af kolostrum samt mælkekvalitet.
Mega Base Junior tildeles fra 4. leveuge og kan senere kombineres med tilskudsfoder, hvis man blot tilpasser doseringerne med hinanden. Vi hjælper gerne med en foderplansberegning.
Findes i en 1000 ml flaske inklusiv medfølgende doseringssprøjte for at lette tildelingen af produktet. Én flaske passer til et føl (500 kg voksen vægt).

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Vetoquinol har udviklet en særlig teknik til at binde mineralerne i en organisk form og dermed sikres den højeste biotilgængelighed af produktet – denne betegnes IPALIGO®.

Doseringsvejledning: 

Avlshopper (500-550 kg) før foling (udvikling af yver): 20-40 ml/dag
Føl (til 500-550 kg udvokset vægt):
   - Fra 4. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
   - Fra 8. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
   - Fra 12. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
Middelstore racer (F.eks. Haflinger, Araberheste m.fl.): ½ dosering
Små racer (F.eks. Shetlænder): ¼ dosering

Fyld den medfølgende sprøjte med den ønskede mængde og giv føllet/hesten det i siden af munden. Doseringssprøjten bør vaskes og tørres efter brug hver gang.
Ryst produktet grundigt før brug.

Sammensætning: 

Di-calciumfosfat, Glycerin, Lactoseserum delvis delactoriseret, Magnesiumklorid.

Analytiske bestanddele:
Vand 48 %, Råprotein 1.1 %, Råfedt 0.8 %, Råaske 37 %, Træstof 0.3 %, Calcium 11.5 %, Fosfor 5.5 %, Magnesium 0.9 %, Natrium 0.23 %, Kobber 210 mg/kg, Mangan 275 mg/kg, Selen (organisk) 19 mg/kg, Zink (organisk) 550 mg/kg, Jod 2 mg/kg, Vitamin A 10000 IE/kg, β-karotin 4 mg/kg, Vitamin D3 1520 IE/kg, Vitamin E 760 IE/kg, Vitamin B1 69 mg/kg, Vitamin B2 46 mg/kg, Niacin 460 mg/kg, Pantothensyre 229 mg/kg, Vitamin B6 50 mg/kg, Folinsyre 305 mg/kg, Vitamin B12 11 mg/kg, Vitamin K3 76 mg/kg, Glycin 1830 mg/kg.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Equistro Mega Base Junior

Equistro Mega Base Junior

Om Equidan Vetline


EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.

Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)