EQUISTRO Mega Base org. mineraler Udvid

EQUISTRO Mega Base org. mineraler

EQUIDAN VETLINE EQUIDAN VETLINE

Ny

EQUISTROs Mega Base – når ekstra support er vital for hestens velbefindende!

Flere detaljer

449,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

Her får du et mineralboost produkt af absolut højeste kvalitet. Efter mangel på mineraler, efter udfordringer immunsystemmæssigt, efter en lang stævneperiode, ved miljøskifte… ja mulighederne er mange!
Mega Base er et mineralsk foder til heste udelukkende baseret på 100 % organisk bundne mineraler (IPALIGO®) og lettilgængelige vitaminer. Vitamin C fungerer som en antioxidant ved at gendanne vitamin E til aktiv form, desuden har vitamin C også stor betydning for immunforsvaret. Derudover indgår også vitaminerne A, D og E i Mega Base. Produktet er udviklet som en kur og kan derfor anvendes på toppen af enhver ellers tilpasset foderplan. Mega Base indeholder desuden prebiotika, som giver rigtig god mening i netop denne sammenhæng, da prebiotikaen MOS (Actigen®) støtter op om en velfungerende fordøjelse, idet det giver gode vækstbetingelser for de gavnlige bakterier i bagtarmen og hermed optimale betingelser for mineraloptaget samt er medvirkende til en stimulering af hestens egen produktion af B vitaminer.
Mega Base kan som sagt anvendes når hesten har brug for et ”boost” efter vitamin og mineraloptaget har været svækket – af én eller flere grunde – det kunne være i tilfælde med et generelt underskud, efter dårligt mineraloptag eller efter perioder med særlige ”udfordringer” for hesten. Mega Base kan også anvendes i forbindelse med et øget behov. Et øget behov kan ses i flere forskellige perioder af hestens liv bl.a. i forbindelse med tilridning, hårdt arbejde, avl og når hesten bliver ældre.
Produktet forhandles i en 3 kg spand – nok til minimum 60 dages tildeling!

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Vetoquinol har udviklet en særlig teknik til at binde mineralerne i en organisk form og dermed sikres den højeste biotilgængelighed af produktet – denne betegnes IPALIGO®.

Doseringsvejledning: 

Standardheste (500 kg): 25-50 g/dag (1-2 skeer).
Lette heste/ponyer: ½ dosering.
Iblandes foderet.

Sammensætning: 

Calciumkarbonat, Inaktivt gær af Saccharomyces cereviciae (Actigen®) 16.6%, Laktose, Dextrose, Natriumklorid, Dicalciumfosfat.

Analytiske bestanddele:
Vand 7 %, Råprotein 6.5 %, Råfedt 3.5 %, Råaske 43 %, Træstof 0.3 %, Calcium 10 %, Fosfor 1.9 %, Magnesium 0.2 %. Natrium 6.5 %, Kobber (organisk) 250 mg/kg, Selen (organisk) 9 mg/kg, Zink (organisk) 4000 mg/kg, Vitamin A 300000 IE/kg, Vitamin C (ascorbinsyre) 9900 mg/kg, Vitamin D3 3000 IE/kg, Vitamin E 4000 IE/kg.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

EQUISTRO Mega Base org. mineraler

EQUISTRO Mega Base org. mineraler

Om Equidan Vetline


EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.

Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)