Ny Hoof n´ Skin Udvid

Hoof n´ Skin

STATERA STATERA

Ny

Hoof n’ Skin er et kombinereret biotin- og zinktilskud.

Flere detaljer

149,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

Beskrivelse:

  • Stimulerer hornvækst og styrker hovene
  • Kan anvendes som zinkkur
  • Understøtter sund og stærk hud samt blank pels

 

Hoof n’ Skin er et kombinereret biotin- og zinktilskud som indeholder præcist de næringsstoffer som er nødvendige for at styrke hestens hud og rette op på dårlig hornkvalitet i hoven. 

Med Hoof n’ Skin opbygges og forstærkes hoven indefra, hvilket resulterer i stærkt og elastisk horn. På grund af det høje indhold af let optageligt zink kan Hoof n’ Skin med fordel anvendes som zink-kur til også at styrke huden indefra.

Nutrielle sammensætning:

Dextrose, kalciumkarbonat, magnesiumoxid
 
Nutrielle tilsætningsstoffer:

Biotin (3a880)

1.500 mg

Vitamin A (3a672a)

2.000.000 IE

Vitamin D (3a671)

180.000 IE

Zink (3b607)

20.000 mg

Kobber (3b406)

5.000 mg

 

Daglig dosering:

5 g. pr. 100 kg. kropsvægt
500 kg. hest: Op til 32 doseringer

Måleske 50 g. medfølger 

Indeholder 800gr.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

OM STATERA


STATERA HORSECARE – Keep in balance
 

STATERA betyder balance på latin og balance et netop det vi ønsker hos hesten. Derfor har vi udviklet denne nye tilskudsserie med tanken om at skabe balance og trivsel hos hesten, via passion og evidensbaseret viden.


 


Om det er hobbyhesten der mistrives eller konkurrencehesten der ikke præsterer optimalt, er hele filosofien bag STATERA HORSECARE, at genskabe balancen og derved sætte trivsel i første række.


 


Produktserien er udviklet af et team af specialister og vi har et samarbejde med tidligere danmarksmester og internationale springrytter Linnea Ericsson-Carey og hendes mand Shane Carey, Ericsson-Carey showjumping, som med succes anvender produkterne på deres mange forskellige heste.


 


Til trods for vores samarbejde med Ericsson-Carey showjumping, så er vores produkter ikke kun til eliten. STATERA HORSECARE der er udviklet til alle heste som har et behov for igen at finde balancen. Derudover er STATERA HORSECAREs mål at tilbyde hesteejeren et kvalitetsprodukt, til en pris, hvor alle kan være med. Vores lange erfaring og fokus på udvikling gør, at vi kan tilbyde en enestående kvalitet af tilskudsprodukter skabt til at sikre maksimal præstation og velbefindende for lige præcis din hest.

Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)