Hestaplus Kobber
Hestaplus Kobber

Hestaplus Kobber

Hestaplus Kobber er et tilskudsfoder til heste, der lider af kobbermangel. Det styrker bindevæv, fremmer knogledannelse og kan bruges til hudproblemer og pigmenteringsforstyrrelser. Produktet har høj biotilgængelighed og er koncentreret med næringsstoffer til målrettet udligning af næringsstofmangel. Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden opstart af enkelte mineraler for at undgå ubalancer. Hestaplus Kobber er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel og har forbedret biotilgængelighed af sporstoffer takket være en naturlig proteinmatrix.

377,00 kr.
Inkl. moms

 

Hestaplus Kobber – Sikker udligning af kobbermangel. Styrker bindevæv og fremmer knogledannelse. Kan bruges ved hudproblemer og pigmenteringsforstyrrelser.

  • høj biotilgængelighed
  • styrker bindevæv og fremmer knogledannelse
  • ved hudproblemer og pigmenteringsforstyrrelser

 

Til heste, der er i underskud for mikronæringsstoffer

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF

Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING

Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS

Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Kobbermangel kan føre til:

– pigmenteringsfejl (brunfarvning hos sorte heste, rosa pletter hos fuchse, kobberbrille)

– osteoporose

– forstørrede lymphatiske organer

– forstørret hjerte og lever

– forstyrrelser i opbygning af bindevæv

Hestaplus Kobber er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

FODERGUIDE

Ca. 5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.

NB: Dette tilskudsfoder har et højere indhold af sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 1 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Kobbe

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, letvalsede oliefrø (hørfrø, solsikke) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke) 7 %, ingefær, eddike, cikorieinulin

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
16.20 %
Råfedt
13.20 %
Råfibre
5.20 %
Råaske
2.30 %
Kalcium
0.17 %
Fosfor
0.41 %
Magnesium
0.05 %
Natrium
0.07 %
Lysin
1.00 %
Methionin + Cystein
0.50 %
SPORSTOFFER PR. KG
Kobber som kobber(II)-glycinchelat-hydrat (fast) 3b413
2.500 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Lecithin 1c322
15.000 mg
Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568
30 m
Problematikker
Hove, hud og Pels
51201001
4042215188032
51201001
Ingen anmeldelser