Hestaplus Selen
Hestaplus Selen

Hestaplus Selen

Hestaplus Selen er et tilskudsfoder til heste, der sikrer en pålidelig udligning af selenmangel. Det beskytter cellerne med sin antioxidant effekt under intensiv træning og hjælper ved muskelopbygning og muskelspændinger. Produktet har høj biotilgængelighed og er velegnet til heste med mikronæring stofmangel. Rådfør dig med en dyrlæge før brug af enkelte mineraler for at undgå ubalancer. Hestaplus Selen hjælper med at forhindre muskelproblemer, tab af muskelmasse, hjertemuskel forstyrrelser, svækket immunforsvar og hårtab.

377,00 kr.
Inkl. moms

 

Hestaplus Selen – Sikker udligning af selenmangel. Cellebeskyttelse vha. antioxidanteffekt under intensiv træning. Kan bruges ved udfordringer med muskelopbygning og muskelspændinger.

  • høj biotilgængelighed
  • cellebeskyttelse vha. antioxidanteffekt under intensiv træning
  • ved udfordringer med muskelopbygning og muskelspændinger

Tilskud til heste med mikronæringstofsmangel. Koncentrerede mikronæringstoffer til målrettet udligning af næringstofmangel. Hestaplus-produkterne er kendetegnet ved høj biotilgængelighed. De organisk bundne næringsstoffer absorberes gennem tarmen til blodet, hvorfra det lagres i det væv, hvor det skal bruges. Det anbefales at rådføre sig med dyrlæge før opstart med enkelte mineraler, da ubalancer kan opstå.

HØJTKONCENTRERET ENKELTNÆRINGSSTOF

Det er vigtigt at stimulere kroppens egen evne til helbredelse. Derfor er en behovstilpasset fodring helt nødvendig. Mangler i næringsstoftilførslen kan – hvis de ikke udlignes – forsinke behandlingens resultat.

TILDELING

Den nødvendige tildelingstid afhænger ikke alene af, hvor fremskreden underskuddet er, men i høj grad også af, hvilket næringsstof, det drejer sig om. Således kan det vare måneder til år, før et zinkunderskud er udlignet, mens selenunderskud relativt hurtigt bringes i orden.

TIPS

Som opfølgning på en målrettet kur skal heste, der viser tegn på mangel på sporstoffer, fodres således, at nye mangelproblemer undgås. I denne sammenhæng er Hesta Mix, StrukturE eller NaturMüsli SENIOR velegnede som basisfodring, mens MicroVital kan indsættes som en koncentreret understøttelse.

Hestaplus Selen gives kun efter samråd med dyrlægen, idet brugen heraf kræver en forudgående blodprøve med diagnosticering af en konkret mangel.

Selenmangel kan føre til:

– muskelproblemer

– tab af muskelmasse

– funktionsforstyrrelser i hjertemusklen

– svækket immunforsvar

– hårtab

Hestaplus Selen er egnet til hurtig og pålidelig udligning af en analyseret mangel. Forbedret biotilgængelighed af sporstoffer ved hjælp af en naturlig proteinmatrix.

FODERGUIDE

Ca. 5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det daglige foder.

NB: Dette tilskudsfoder har et højere indhold af sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 1 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 måleske = ca. 12 g Hestaplus Selen

SAMMENSÆTNING

Snittet varmlufttørret alpehø, gærprodukter (rig på RNA og nukleotider), sojaflager hydrotermisk forbehandlet*, letvalsede oliefrø (hørfrø, solsikke) 10 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke) 7 %, ingefær, eddike, cikorieinulin

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION

Råprotein 17.00 %

Råfedt 13.00 %

Råfibre 14.00 %

Råaske 5.00 %

Kalcium 0.50 %

Fosfor 0.40 %

Magnesium 0.20 %

Natrium 0.10 %

Lysin 1.00 %

Methionin + Cystein 0.50 %

SPORSTOFFER PR. KG

Selen som selengær fra saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktiveret 3b810 : 50 mg

TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER

Lecithin 1c322 15.000 mg

Klinoptilolith af sedimentær oprindelse 1g568 32 mg

1KG dåse 

Problematikker
Fertilitet / Avl
Hove, hud og Pels
Immunforsvar
Muskler / Led
51204001
4042215188025
51204001
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide