Eco Cane Cat Litter Kattegrus
Eco Cane Cat Litter Kattegrus
Eco Cane Cat Litter Kattegrus
Eco Cane Cat Litter Kattegrus

Eco Cane Cat Litter Kattegrus

Eco Cane – næste generation af kattesand!

48703
149,00 kr.
Inkl. moms

 

Eco Cane – næste generation af kattesand. Lugtfrit ud over det sædvanlige.

Den kraftige absorptionsfølsomhed indkapsler og bidrager til, at sandet ikke lugter.

Høj effektivitet – sandet kan absorbere op til 800% af sin egen vægt, hvilket er meget mere end de populære varianter, der er tilgængelige på markedet i dag. Dette giver en lang rækkeevne idet 5,8 liter rækker til hele 45 dage.

Klumperne falder ikke fra hinanden ligesom de bliver hurtigere dannet – hvilket betyder, at kattebakken er lettere at holde rent og at lugten indkapslets.

Eco Cane Cat Litter har en lav vægtfylde, hvilket betyder, at vægten bliver meget let.

Støvfri – Takket være det unikke materiale er det 99,9% støvfrit. Dette hjælper katten med ikke at indånde støv fra kattesand, som tidligere kan have ført til åndedrætsproblemer.

100% vedvarende produkt – Eco Cane Cat Litter er ikke kun fri for kemikalier, men også nedbrydeligt i et hvert henseende.

Produktet er fremstillet af biprodukter fra maniokplante og sukkerroer, hvilket er helt ufarligt for kæledyr.

Sandet dufter ikke som mad, hvilket betyder, at dyrene ikke er interesseret i at smage på det ligesom det ikke er farligt for dem at være i det.

Pakket med miljøvenlig plast. Pakket & lavet af GREEN TM-plast, lavet af sukkerroer.

Ingen tilsatte kemikalier 100% nedbrydelige ingredienser Dit dyrs og naturens bestræbelser på altid at have miljøet i fokus.

Eco Cane vs bentonitlera: Bentonitlera er den mest almindelige type kattesand men det er desværre ikke særlig godt for hverken katten eller miljøet. De bentonitbaserede varianter er normalt støvede, hvilket kan have uheldige virkninger på miljøet. kattens vejrtrækningsvaner og indeklimaet. Et endnu større problem er ofte affaldet, der genereres af bentonit, som normalt ikke er nedbrydelig, brænder ikke og opløses ikke i vand. Dette betyder, at affald fra kattefoder ikke smides i det almindelige affald, men snarere smides væk. Det faktum, at man ikke kan kompostere denne slags sand eller komme af med det i den normale husholdning, får det til at blive mere og mere brugt, at kattesand ligger rundt omkring på genbrugspladser og endnu værre, hvis bentonit sand skylles ned på toilettet kan det danne en cementlignende belægning i røret, som til sidst fører til en forstoppelse.

Eco Cane et fremragende alternativ, idet sandet kan naturligt nedbrydes eller brændes. Derudover er det lettere for forbrugeren at håndtere, det giver bare en brøkdel af, hvad en ens størrelse emballage med bentonit sand giver.

11,6 liter

7898964487035
48703
Ingen anmeldelser
Product added to compare.