Detox Udvid

Clean It out

Urtefarm Urtefarm

Ny

Detox er et helt unikt produkt som genopbygger en sund stortarm.

Flere detaljer

På Lager

429,00 kr

648f9a9519af330d923e23302b6fd353.jpg
7d86c8b9099fb607ade0d465fc7fcc6b.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

Ophobning af toxiner er en voldsom belastning for heste og forringer deres trivsel, samt deres evne til at præstere. Den vigtigste del af behandlingen af heste, som ophober toxiner i kroppen, er at få bundet toxinerne i tarmen, så de føres ud af kroppen  samt få genopbygget en sund stortarm. Detox er et helt unikt produkt, som er en kombination af flere aktive komponenter, herunder: Aktivt kul, Agri moss, lerkolloider og en speciel sammensat kombination af urter, der virker bakteriehæmmende og understøttende på en sund tarmfunktion.  Aktivt kul har dokumenteret effekt som toxinbinder i tarmen og har som eneste behandling en høj absorptionsreducerende effekt på skadelige stoffer i tarmen.

Agri moss er en kombination af manno-oligosakkarider (MOS) og beta-glucaner. MOS er naturlige oligosakkarider, som består af mannosekæder. MOS blokerer patogene bakterier kolonisering i tarmsystemet. Beta-glucaner fra cellevæggene som stimulerer dyrenes uspecifikke immunsystem.

Anvendes til alle heste, der har spist dårligt foder, forfangne heste (I kombination med Urtefarm Diabetic), heste med akut diarre (i kombination med Urtefarm Digestive) eller som er forgiftet af anden årsag. Kan også anvendes under et sygdomsforløb, ved boksro eller under en hård præstation, hvor der ophobes mælkesyre i muskulaturen.

Ingredienser:  Aktivt kul, Lerkolloider, Agri moss, Lucernefibre, Marietidselfrø, Kamille, Oregano, Epsomsalt, E vitamin, Loppefrøskaller, Honning, Varmebehandlede hørfrø, Æble, Mynte, LevucellR SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur

Analytiske bestanddele: Tørstof 92 %, Træstof 10 %, Råaske 35 % Råprotein 6 %

Indholdsstoffer: E vitamin 2500 Ie pr. kg, heraf 2275 Ie som alphatocoferol . Magnesium Sulfat 60 gram pr. kg.

Anbefalet daglig dosis: 5-10 gram pr. 100 kg hest.   I akutte tilfælde kan doseringen fordobles i en kortere periode. 

EgenskaberUrtetilskud

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vi har de fedeste ting i italiensk design 

PUNKTUM :-)