AMEQU ØLGÆR YEA-SACC Udvid

AMEQU ØLGÆR YEA-SACC

Amequ by Dangro Amequ by Dangro

Ny

Amequ Ølgær 

Flere detaljer

269,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

Amequ Ølgær indeholder Yea-Sacc, som er en speciel ølgær stamme. Den unikke kombination af 50% Yea-Sacc bundet til 50% tørret mask bidrager til at opretholde et stabilt miljø i stortarmen og sikre gode niveauer af fiberfordøjende bakterier.

Indeholder ikke maltrester med hordenin, og må gerne bruges til konkurrenceheste.

Højt indhold af naturlige B-vitaminer.

Anbefales til

  • Foderskifte og pelsskifte
  • Heste med nedsat tyggefunktion
  • Støtte af hestens tarmflora
  • Heste som er udsat for stresspåvirkninger
  • Heste, der har svært ved at holde huld
  • Ældre heste med nedsat foderudnyttelse

Dosering

20g per 100kg hest dagligt

1 strøget måleske svarer til 40 gram

Ved akutte problemer kan doseringen fordobles i en periode.

Indhold

50 % mask
50 % Yea-sacc (saccharomyces cerevisiae)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

AMEQU ØLGÆR YEA-SACC

AMEQU ØLGÆR YEA-SACC

Dangro Nordic har altid været på forkant med udviklingen af hestefoder. Som dansk producent er vi løbende i dialog med vores gode netværk blandt de danske hesteejere og stutterier, vores landsdækkende forhandlernetværk som møder mange hesteejere, leverandører og specialister samt dansk forskningsmiljø inden for hestefoder og hestehold, navnligt med Aarhus Universitet Foulum hvor vi løbende støtter forskningsprojekter. Som dansk producent har vi også nemt ved at reagere på nye efterspørgsler. Vi kan hurtigt udvikle nye fodertyper, og sætte dem i produktion med det samme. Dette er vores Omega-3 foderserie indeholdende LinOcrunch® et godt eksempel på.


Vi bruger kun kontrollerede råvarer af højeste kvalitet og i det omfang det er muligt indkøbes danske råvarer. Desuden er alle vores produkter GMO-fri. Dangro Nordic er underlagt kontrol af Fødevarestyrelsen, hvilket vi absolut ser som et plus. Det er forbrugernes garanti for, at vores produkter er af højeste kvalitet og bliver produceret under hygiejniske forhold, samt lever op til de normer som dyrevelfærden foreskriver.


Navnet Amequ er valgt ud fra kærlighed til heste. Det latinske har inspireret os: Amor – kærlighed, og Equus – hest, derfor en sammensætning til Amequ. Hjertet i logoet, som er dannet af to hestehoveder, er derfor det helt naturlige valg.


Dangro Nordic har stor fokus på, at hestene får den rigtige ernæring. Du er altid velkommen til at kontakte vores foderkonsulenter. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og hestens behov, og derud fra sammensætter vi en individuel foderplan.


Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)