Nordic Strong Clean Balance
Nordic Strong Clean Balance

Nordic Strong Clean Balance

Et effektivt tilskud til heste som har brug for udrensning og stabilisering af tarmsystemet.

Vægt
  • 1 kg
  • 3 kg
  • 9 kg
30032
259,00 kr.
Inkl. moms

 

Et effektivt tilskud til heste som har brug for udrensning og stabilisering af tarmsystemet. Baseret på præbiotiske rødder, udrensende urter, stærkt antioxidative bær, Islandsk tang, samt Mycofix® der deaktiverer uønskede stoffer i tarmen, og effektivt genopretter sundheden i hestens lever og tarmkanal.

Anvendelse:

Til heste som er oppustede eller har løs mave

Til heste der har behov for straksudrensning, efter at have spist giftige planter, dårligt hø/wrap, for meget græs eller lignende

Til heste med stikkende gang pga eksempelvis fejlgæring

Forebyggende til heste der skal indgræsses

Forebyggende til heste som får løs mave i stressende situationer

Til genopbygning af tarmfunktionen f.eks. efter endt medicinsk behandling (bl.a. ormekur)

Sammensætning:

Mycofix®, Jordskokker, Marietidsel, Islandsk tang, Rødbede, Havtorn, Kieselgur, Artiskok, Hvidtjørn, Brændenælde, Mælkebøtterod.

Nordic Horse foderanvisning:

Akut / større problematikker:

Uge 1-4: 30 gram pr 100 kg hest pr dag

Uge 5-9: 20 gram pr 100 kg hest pr dag

Uge 10 og frem: 10 gram pr 100 kg hest pr dag.

Fra uge 10 og frem kan der med fordel suppleres med Nordic Biosa.

Forebyggende / mindre ubalancer / efter medicinsk behandling:

10-15 gram pr 100 kg hest pr dag.

1 stk. målebæger = ca. 30 g

Mycofix® indeholder en unik kombination af specifikke patenterede enzymer og biologiske komponenter som deaktiverer uønskede stoffer i hestens tarmsystem. Herudover indeholder Mycofix særligt udvalgte plante- og algeekstrakter som beskytter og genopretter sundheden i hestens lever og tarmkanal. Mycofix binder ikke næringsstoffer fra tarmen, og kan derfor uden problemer anvendes over længere perioder uden at skabe ubalancer.

Jordskokker har først og fremmest en stærk præbiotisk effekt i form af inulin, der styrker forholdene for de gode bakterier i hestens stortarm. Dette bevirker, at hestens evne til at nedbryde og dermed optage føde og næringsstoffer forbedres. Yderligere indeholder jordskokker store mængder af c-vitaminer der styrker hestens immunsystem, og forbedrer hestens forsvar mod ydre påvirkninger, ligesom at jordskokker forebygger ubalancer i stofskiftesystemet.

Den præbiotiske effekt fra jordskokkens inulin, sikrer en optimal udskillelse af uhensigtsmæssige bakterier og svampesporer.

Marietidsel har en høj andel af biologisk tilgængeligt flavanoid, silymarin som understøtter leveren og styrker udskillelsen af affaldsstoffer. Marietidsel er et godt supplement til heste der trænger til at rense ud i systemet, og som understøttelse af leveren. 

Tang tilfører kraftfulde næringsstoffer og mineraler til hestens krop, hvilket kan være en fordel i og efter perioder hvor hestens tarmsystem har været i ubalance, og derfor ikke har optaget nok næring. 

Rødbede er en unik kilde til betalainer som har kraftige antioxidant- og udrensningsegenskaber. Rødbede er med til at udrense og beskytte leveren.

Havtorn er fuld af antioxidanter, som primært stammer fra det høje indhold af C-vitamin. Havtorns indhold af C vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Kieselgur (eller silicium) styrker først og fremmest hestens hove og styrker hovenes lameller til at være stærkere bundet sammen i pressede perioder. Derudover tyder forskning på, at kieselgur styrker modstandsdygtigheden overfor infektioner fra hestens miljø.

Artiskok nedbringer oppustethed, og nedsætter appetitten. Artiskok indeholder en stor andel bitterstoffer i form af cynaropikriner der påvirker stimuleringen af mavesyre produktionen, øger hestens peristaltiske bevægelser, og forbedrer fordøjelsen af selv svært nedbrydelige fødeemner. Fremmer nedbrydelsen af fedt og især uhensigtsmæssige fedtdeponeringer som ved nakke og over halerod. Artiskokkens primære biologiske virksomme stof er cynarin. Cynarin kan påvirke leveren og dens udrensnings evne stimuleres, da dette stof øger blodgennemstrømningen.

Hvidtjørn har en stærk antioxidativ effekt, og mindsker nedbrydning af hestens egne celler. Ligeledes indeholder hvidtjørn aktive stoffer, der fremmer c-vitaminens virkning på at styrke hestens blodårer, således at affaldsstoffer mere effektivt kan renses fra blodet.

Brændenælde er rig på jern, protein, klorofyl, C-vitamin, natrium, kalium, histamin, seretonin, flavonoider og silicium. Brændenælde understøtter en sund fordøjelse og udskiller affaldsstoffer fra stofskiftet. Ligeledes regulerer brændenælde hestens væske-, salt- og pH-balance.

Mælkebøtterod er en af de planter med det højst kendte indhold af phytonutrienter, der styrker leverens funktion i forbindelse med udrensning af affaldsstoffer. Derudover virker mælkebøtterod vanddrivende, uden at hesten opnår kalium-mangel, og ophobninger af affaldsstoffer ledes ud af kroppen via nyrerne, der også styrkes af mælkebøtterodens aktive indholdsstoffer. Udrensning af giftstoffer (og urinsyre) i blodet øges ved tildeling af mælkebøtterod.

Analytiske bestanddele: 

Råprotein 11,2 %

Råfibre 9,3 %

Råaske 22,4 %

Råolie/råfedt 2,3 %

Stivelse 0,3 %

Sukker 3,9 %

Bemærk venligst: Produktet skal opbevares køligt, tørt og hygiejnisk.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

Problematikker
Fordøjelse
5744001230831
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte også:

Product added to compare.