Muscle Rice
Muscle Rice
Muscle Rice
Muscle Rice

Muscle Rice

Lavglykæmisk energifoder i piller

  • særlig velegnet til hard keepers med behov for energi, protein og cellebeskyttelse, også ældre heste
  • til heste med udfordringer i muskelstofskiftet
  • vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard
525,00 kr.
Inkl. moms

 

Muscle Rice er et lavglykæmisk energifoder i pilleform, baseret på risklid og hørfrø. Dette giver et produkt med et højt energiindhold, moderat proteinindhold og et lavt sukker- og stivelseindhold, da det ikke er tilsat korn.

Produktet er uden tilsatte mineraler men med fokus på ekstra E-vitamin, især i form af majskim, som har et naturligt højt indhold heraf. Muscle Rice er desuden uden tilsat lucerne.

Muscle Rice er derfor yderst velegnet til hard keepers, som har brug for ekstra energi til huld, og som samtidig har gavn af ekstra protein og E-vitamin til cellebeskyttelse i forbindelse med udfordringer i muskelstofskiftet.

 

Produktserien er udviklet til præstationsheste, og alle produkterne understøtter muskelstofskiftet ved at tilføre protein af høj kvalitet med et højt indhold af de essentielle aminsoyrer lysin, methionin og threonin.

Alle produkterne i Muscle Range er uden korn, lucerne og ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. Der er samtidig fokus på at give en ekstra tildeling af visse mineraler og vitaminer, som forskning og erfaring viser, er nødvendig for især heste med forskellige problemer i muskelstofskiftet.

Særligt fokus er der desuden på magnesium til at understøtte muskler og nerver, mangan mod muskelspændinger og E-vitamin for cellebeskyttelse. For at undgå, at hestene får problemer med unødige muskelkramper, er calcium­niveauet på et lavere niveau.

inationer af produkterne i Muscle Range er derfor yderst velegnet til heste, som mangler muskulatur, styrke under arbejdet eller langvarig energi til selv den helt hårde præstation. Også heste, som af uforklarlige årsager mangler fremdrift og har tendens til stiv og spændt muskulatur, kan have stor gavn af disse produkter.

Produkterne kan gives i forskellige kombinationer, så både hard keepers og easy keepers blandt heste med udfordringer i muskelstofskiftet kan have en succesfuld træning og en god hverdag trods udfordringerne.

På grund af udfordringerne i muskulaturen kan disse heste desuden tit være mavesensitive. Derfor er der især i Muscle Gard fokus på dette med indholdet af havtornmacerat.

FODERGUIDE

200-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt eller efter behov. Vitamin- og mineralbehovet dækkes i kombination med Muscle Gard.

1 liter = ca. 670 g

SAMMENSÆTNING

Risklid, snittet varmlufttørret alpehø, roefibre, oliefrøkager (hørfrø, solsikke), majskim, sojaflager hydrotermisk forbehandlet*

*soja fra regional dyrkning i Tyskland eksklusivt for St. Hippolyt

DEKLARATION
Råprotein
18.00 %
Råfedt
15.00 %
Råfibre
15.00 %
Råaske
7.00 %
Kalcium
0.60 %
Fosfor
0.80 %
Natrium
0.07 %
Ford. råprotein
138 g/kg
Ford. energi
15 MJ/kg
Oms. energi
13 MJ/kg

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER /KG
Vitamin E 3a700
2.500 mg
L-Lysin-monohydrochlorid (teknisk ren) 3c322
20.000 mg
DL-Methionin (teknisk ren) 3c301
10.000 mg
L-Threonin 3c410
3.000 mg

25kg

Problematikker
Muskler / Led
Foder type
Piller
50403025
4042215091653
50403025
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide