Salvana Kompakt Müesli Sport
Salvana Kompakt Müesli Sport
Salvana Kompakt Müesli Sport
Salvana Kompakt Müesli Sport

Salvana Kompakt Müesli Sport

Salvana Kompakt Müsli Sport – en god fodring er grundlaget for gode præstationer!

259,00 kr.
Inkl. moms

 

Salvana Kompakt Müsli Sport – en god fodring er grundlaget for gode præstationer!

At fodre sin hest korrekt er en vigtig del af at sikre, at den er sund og kan udføre sit arbejde optimalt. Det er særligt vigtigt for heste i arbejde, da de har et større energibehov end heste, der ikke arbejder. Salvana Kompakt Müsli Sport er en af de fodervarer, der er specielt udviklet til at imødekomme de særlige behov hos heste i arbejde.

Kompaktserien er udviklet til at imødekomme forskellige behov hos heste i arbejde. En hest kan have brug for hurtig energi, slow-release energi eller mere fyld, uden at den får for meget ekstra energi. Kompaktserien tilbyder forskellige foderprodukter, der passer til forskellige behov. Det er vigtigt at vælge det rigtige foder til sin hest for at sikre, at den får den rette mængde energi og næringsstoffer.

Salvana Kompakt Müsli Sport er et perfekt foder til konkurrencehesten, hvad enten den har brug for hurtig energi eller udholdenhed. Foderet er sammensat af gode råvarer, der er netop designet til at imødekomme behovene hos sportsheste. Foderet indeholder 10% af Salvana Hestevitamin og mineral, der forsyner hesten med alle vitaminer, mineraler og sporstoffer, som ikke dækkes af grovfoderet.

Højt proteinindhold og aminosyrer

En høj proteinfordøjelighed sammen med rene aminosyrer og et højt vitamin E niveau og Selen støtter muskelfunktionen hos sportshesten. Proteiner og aminosyrer er vigtige byggesten i musklerne, og deres tilstedeværelse i Salvana Kompakt Müsli Sport kan hjælpe med at opbygge og opretholde muskelmassen hos sportsheste. Vitamin E og Selen er også vigtige for muskelfunktionen og kan hjælpe med at forebygge muskelskader.

Gulerødder, byg og majsflager

Salvana Kompakt Müsli Sport er en fodervare, der er lavet på udelukkende gode varmebehandlede råvarer for let biotilgængelighed og er havrefri. Foderet er yderst velsmagende og indbydende med sine gulerods-, byg- og majsflager. Gulerødder er rige på vitamin A og antioxidanter og kan hjælpe med at styrke hestens immunforsvar og syn. Byg og majsflager er rige på kulhydrater, der kan give hesten den ekstra energi, den har brug for til at udføre sit arbejde.

Hørfrø og Saccharomyces Cerevisiae

Salvana Kompakt Müsli Sport indeholder også hørfrø, der tilfører sunde omega

Fodervejledning

Med udgangspunkt i en dosering pr. 100 kg hest.

Mængde pr. 100 kg hest pr. dag

Medium arbejde 250 g 

Hårdt arbejde 350 g 

Avls- og ungdyr 300 g 

Alternativt 200 g + supplement med et af Salvanas andre minerealprodukter.

Mikroniseret Majsflager, Mikroniseret Bygflager, Æblerester, Hvedeklid, Hørfrø (ekstruderet), Varmebehandlede Sojabønner, Calciumkarbonat, Johannesbrød, Solsikkekerner, Sukkerroemelasse, Sojaolie, Gulerod, Natriumklorid, Majskolbemel, havreflager, Magnesiumfosfat, Dicalciumfosfat, Ølgær, Hvede, Mælkepulver, Roesnitter, Soja, Dextrose, Hvedekimstivelse, Magnesiumoxid.

Analytiske bestanddele:

Fordøjelig energi 0.99 Fe/kg, Råprotein 11.3%, Råfedt 8.7%, Råaske 7.9%, Træstof 7.1%, Kalcium 1.4%, Fosfor 0.5%, Magnesium 0.2%, Natrium 0.5% , Kobber 60 mg/kg, Kobolt 1.1 mg/kg, Jern 260 mg/kg, Mangan 160 mg/kg, Selen 1.9 mg/kg, Zink 290 mg/kg, Jod 1.4 mg/kg, Vitamin A 40.000 IE/kg, Vitamin D3 4.000 IE/kg, Vitamin E 600 mg/kg, Vitamin K3 7 mg/kg, Vitamin B1 24 mg/kg, Vitamin B2 20 mg/kg, Vitamin B6 10 mg/kg, Vitamin B12 50 mg/kg, Niacin 30 mg/kg, Pantothen 20 mg/kg, Folinsyre 5 mg/kg, Biotin 550 mcg/kg, Cholinklorid 140 mg/kg, Saccharomyces Cerevisiae 12,5x109 CFU/kg

15kg 

Foder type
Müsli
150295
4024106008810
150295
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide