Coat Shine Udvid

Coat Shine

EQUIDAN VETLINE EQUIDAN VETLINE

Ny

En velplejet hest er en fryd for øjet og med Net-Tex Coat Shine er du snart i mål.

Flere detaljer

  • 500ml

99,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

En velplejet hest er en fryd for øjet og med Net-Tex Coat Shine er du snart i mål.
Det er en showshine til en unik pelsglans, der giver en masse shine og et velplejet pelslook. Den klistrer ikke og sprayeren sørger for den fordeles som et let støv på hestens pelslag. Den kan anvendes i tør såvel som fugtig pels og kan med fordel børstes efter med en blød børste.
Net-Tex Coat Shine er oliefri og kan også anvendes før klipning, så skærene på klipperen lettere glider gennem pelsen.
Må anvendes til heste i alle farver og på hele kroppen samt man og hale – vær dog altid opmærksom på sarte områder som øjne og ører.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring af dyr samt pleje siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Coat Shine

Coat Shine

Om Equidan Vetline


EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.

Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)