Whitening shampoo Udvid

Whitening shampoo

EQUIDAN VETLINE EQUIDAN VETLINE

Ny

Når hvidt skal være helt hvidt!

Flere detaljer

  • 500ml

99,00 kr

3d9d2e2cc97026ed98a1576cefb45b42.jpg
acfd9522bb8971a0d1ac74f9a8d0aac1.jpg

Gratis levering i nærområde 

Hurtig levering 

Vi er genforsikret 

Medlem af Webshop mærket 

Når hvidt skal være helt hvidt!
Denne shampoo rengør effektivt hele hesten og efterlader den hvide pels, snehvid! Perfekt til hvide haler og man. Shampooen indeholder en stor mængde optisk blå, der netop fremhæver hestens naturlige hvide farve. Anvendes den på en gul eller grå hest, vil deres farve også fremhæves.
Shampooen er meget drøj i brug og kan anvendes alene på den våde pels eller opblandes i en spand vand inden brug.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring af dyr samt pleje siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Tip: Brug det på hvide sokker, blis osv. Det fremhæver aftegningerne virkelig flot.

Brugervejledning

Anvendes med 50 ml til 4,5 liter vand. Hæld shampooen direkte i en spand lunkent vand og bland med hænderne.
Eller kom shampooen direkte på den våde pels, man og hale.
Vask hesten grundigt, lad det trække et par minutter og skyld så godt efter med vand.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Whitening shampoo

Whitening shampoo

Om Equidan Vetline


EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier. Vi er et dedikeret team der udvikler, producerer og sælger innovative og evidensbaserede produkter af højeste kvalitet – en kvalitet der understreger vores filosofi; ”Videnskab og natur i balance”.

Vi har flere serier af foder, tilskudsprodukter, plejeprodukter og veterinærmedicin af høj kvalitet til heste, hunde, katte, kaniner og andre kæledyr, der alle sammen understøtter den almindelige ernæring og ernæringsrelaterede problemer i f.eks. mave-tarmkanalen (GI), urinvejene, leddene, leveren, osv.

Equidan Vetline har base i hjertet af Jylland, Herning, hvor vores dygtige team af dyrlæger og eksperter indenfor sundhed og ernæring, dagligt arbejder for at finde løsninger der hjælper med at understøtte dyrenes ernæringsmæssige og medicinske behov, således medvirker vi til at dyrene er glade, raske og sunde kæledyr!

Vores team af medarbejdere gør deres ypperste for, at vores produkter er let tilgængelige i hele landet, samt at produkterne bliver leveret hurtigt, korrekt og med mest hensyntagen til miljøet.

Kig nærmere på vores hjemmeside for at lære mere om vores produkter og hvad de kan gøre for dit/dine dyr, eller kontakt vores team af specialister.

Vi har altid hjertet med i rådgivningen

PUNKTUM :-)