Aveve Itch Free
Aveve Itch Free

Aveve Itch Free

Lindrer irritation og virker beroligende

AV1038
159,00 kr.
Inkl. moms

 

Itch Free er det ideelle produkt til at bekæmpe kløe og berolige irriteret hud. Uanset om det er forårsaget af insektbid, allergiske reaktioner eller tørhed, tilbyder Itch Free en effektiv lindring og pleje. Med nøje udvalgte ingredienser og en unik formel er dette produkt designet til at lindre kløe og genoprette hudens naturlige balance.

Itch Free er udviklet til at lindre kløe ved at berolige og pleje huden. Den specielle sammensætning af naturlige ingredienser som aloe vera, havtornsolie og kamilleekstrakt hjælper med at reducere kløe og irritabilitet. Disse ingredienser er kendt for deres beroligende og helende egenskaber og er blevet omhyggeligt udvalgt for deres effektivitet.

Vejledende brug

Påfør den nødvendige mængde på de relevante områder i man og hale området, sørg for at få masseret gelen godt ned mellem hårstråene.

Påføres dagligt

Sammensætning

Vand, cellulose gum, polysorbat 20, natriumklorid, kamillebladekstrakt, glycerin, alkohol, melaleuca leucadendron gajaput olie, melaleuca alternifolia blad olie, propolis cera, morgenfrueekstrakt, benzylalkohol, limonene, linalool, methylchloroisothiazolinone.

½ liter 

Problematikker
Insekter
5411866623459
AV1038
Ingen anmeldelser
Product added to compare.