HorsePro Beetroot Mash
HorsePro Beetroot Mash

HorsePro Beetroot Mash

HorsePro Beetroot Mash er en lÌkker, fiberrig og kornfri mash. Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt og langsomt af hesten.

VĂŚgt
  • 3 kg
  • 10 kg
  • 25 kg
95,00 kr.
Inkl. moms

 

HorsePro Beetroot Mash er en lÌkker, fiberrig og kornfri mash. Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt og langsomt af hesten.

Ved opblanding i vand für mashen en lind og geleagtig konsistens, der hjÌlper til en god fordøjelse og er skünsom for mavetarmsystemet.

Mashen har en høj vandbindingskapacitet, hvilket bidrager til hestens vÌskebalance og gør at der kun gür en lille mÌngde mash til for hver portion man opbløder. Mashen er tilsat rødbedeflager, gulerodsflager og hybenskaller, hvilket giver et boost af naturlige vitaminer og mineraler. Rødbede er kendt som et "superfood" med masser af gode egenskaber, der blandt andet fremmer blodgennemstrømning i musklerne og understøtter et sundt immunsystem. 

Gulerodsflagerne og rødbedeflagerne bidrager med beta-carotener, som er et vigtigt element i forhold til fertilitet, og hybenskallerne er en god kilde til naturlige vitaminer -isÌr vitamin C. Blandingen er tilsat en gavnlig urteblanding med rosmarin, bukkehorn, mynte, brÌndenÌlde og kvas fra druer og oliven, hvilket indeholder masser af gode antioxidanter. 

SammensĂŚtning:

Sojaskaller, Rødbedeflager, Klidpiller, Roepiller, GrÌspiller, Rapskagefoder, Maltpiller, Vegetabilsk olie, Hørfrø, Gulerodsflager, Hybenskaller, Monocalciumfosfat, Fodersalt, urteblanding.

0,89 FE pr kg foder, 8% fordøjeligt rüprotein, 6,7% rüfedt, 3,1% stivelse, 16,3% sukker

Fodervejledning:

Tildeles med op til 50g pr. 100 kg hest pr. dag. Kan büde udfodres tørt eller opblødt. 1 del mash opblødes i 3-4 dele varmt eller koldt vand. Mashen er klar efter ca. 10 min. Varmere vand vil medføre en hurtigere opblødning, hvor vi anbefaler 70-80 grader varmt vand. Efter nedkøling er foderet klar til udfodring.

Problematikker
Fordøjelse
Foder type
Mash
580281
580283
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis ogsĂĽ lide

Kunder, der har købt dette produkt, købte ogsü: