St. Hippolyt LinuStar
St. Hippolyt LinuStar
St. Hippolyt LinuStar
St. Hippolyt LinuStar

St. Hippolyt LinuStar

Nem tildeling af omega-3-fedtsyrer

Vægt
  • 3 kg
  • 10 kg
50602003
220,00 kr.
Inkl. moms

 

Nem tildeling af omega-3-fedtsyrer

LinuStar – Et tilskud, som udelukkende indeholder crackede, gyldengule hørfrø, som kvælder op og udskiller en slim, når de kommer i kontakt med vand eller fordøjelsesvæsker. Kan anvendes hele året eller i de perioder, hvor fordøjelsen og tarmsystemet er belastet fx i forbindelse med sand eller jord i tarmen eller ved øget behov for essentielle fedtsyrer.

  • meget skånsomt crackede, gule hørfrø
  • højt indhold af værdifulde slimstoffer
  • højt indhold af omega-3-fedtsyrer

 

Strålende pels og styr på fordøjelsen

Bølgende man, fuld hale, silkeblød pels, skinnende og strålende – det er sindbilledet på skønheden hos en hest. Pelsens glans og beskaffenhed er tegn på, at hestens sundhed ligger helt i top. Gær og hørfrø understøtter tarmsundheden og hjælper til en strålende fremtræden.

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen. LinuStar yder desuden værdifuld beskyttelse til tarmslimhinden.

– højt indhold af værdifulde slimstoffer

– højt indhold af omega-3-fedtsyrer

– valsning eller kogning helt unødvendig

– understøtter pelsskiftet

PATENTERET FORBEHANDLING

Den skånsomme crackning laver uendeligt små revner i hørfrøets skal, der stadig yder beskyttelse mod oxidation og efterfølgende ødelæggelse. Så snart det crackede frø kommer i kontakt med vand eller med fordøjelsesvæskerne, kvælder skallen op, og slimstofferne og alle de andre næringsstoffer vil være tilgængelige for organismen.

ANVENDELSE FOR MAVEN

LinuStar overhældes med varmt vand (ca. 80°C) og trækker i ca. 25 min. Slimdannelsen er umiddelbart synlig. Gives nu sammen med foderet eller Irish Mash. Slimstofferne lægger sig som en beskyttende film over maveslimhinden.

ANVENDELSE FOR TARMEN

LinuStar udfodres tørt sammen med det almindelige foder. Hørfrøene kvælder nu først op i løbet af passagen gennem fordøjelsesapparatet, og slimstofferne er til rådighed for tarmens slimhinde.

FODERGUIDE: 

10-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med kraftfoderet eller blandet op i Irish Mash. Ved behov kan gives op til den dobbelte mængde.

Ved maveproblemer: LinuStar overhældes med varmt vand og trækker ca. 25 min. Udviklingen af slimstoffer ses umiddelbart. Gives sammen med foderet eller opblandet i Irish Mash. Slimstofferne danner en tynd beskyttende film over maveslimhinden.

Ved tarmproblemer: LinuStar gives tørt sammen med foderet. Hørfrøene kvælder så først op i løbet af passagen gennem fordøjelseskanalen, og slimstofferne yder beskyttelse for tarmslimhinden.

1 målebæger = ca. 110 g

Indhold : 
Råprotein
16.00 %
Råfedt
30.00 %
Råfibre
18.00 %
Ballaststoffer
27.00 %

Sammensætning: 

Gyldengule hørfrø, crackede

Problematikker
Fordøjelse
4042215131205
50602003
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide

Product added to compare.