Natural Roepiller
Natural Roepiller

Natural Roepiller

NATURAL ROEPILLER er et let fordøjeligt foder med højt indhold af fordøjelige fibre, velegnet til alle typer heste og ponyer.
Dansk produceret og GMO-fri.

99,00 kr.
Inkl. moms

 

Natural Roepiller er et velsmagende og let fordøjeligt foder med højt indhold af fordøjelige fibre, velegnet til alle typer heste og ponyer.

Natural Roepiller er velegnet til præstationsheste for at opretholde en god væskebalance og understøtte udholdenhed samt ældre heste med dårlige tænder og overvægtige heste/ponyer, da det giver en god mæthedsfornemmelse. Det er også velegnet til vågne og overenergiske heste, da man kan reducere energi- og stivelsesniveauet i foderplanen.

Roepillerne skal opblødes i vand, og et måltid er dermed støvfrit og tilfører, udover let fordøjelige fibre, også en del væske. Ved opblødning i vand, bliver volumen på måltidet større, hvilket kan være en fordel for de nøjsomme heste, der ikke plejer at få ret meget i krybben.

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales at hesten får vitaminer og mineraler ved siden af eller igennem et andet tilskudsfoder.

Roepiller skal opblødes i vand før udfodring.

15kg

INDHOLD
Fibre 17,1 %
Råaske 6,5 %
Saccharose 7 %
MM182015
5710303004036
MM182015
Ingen anmeldelser

Kunder, der har købt dette produkt, købte også: