Hesta Mix Nordic Müsli
Hesta Mix Nordic Müsli
Hesta Mix Nordic Müsli
Hesta Mix Nordic Müsli

Hesta Mix Nordic Müsli

Til specialracer

  • velegnet til heste med særlige behov for vitaminer og mineraler
  • understøtter hud, pels og hove
  • havre- og melassefri
325,00 kr.
Inkl. moms

 

Til specialracer

Hesta Mix® er særdeles velegnet til specialracer, nøjsomme heste samt heste med særlige krav til mineral- og vitalstofforsyningen. Den velsmagende Hesta Mix® Müsli er velegnet til heste i træning, som har behov for ekstra energi til præstation og styrke til muskulaturen. Vitaminer og mineraler er af højeste naturlige og organiske kvalitet og er tilpasset behovene i de nordiske lande.

  • velegnet til heste med særlige behov for vitaminer og mineraler
  • understøtter hud, pels og hove
  • havre- og melassefri

 

Mangler har mange ansigter

Mange heste har kun brug for en ganske lille mængde kraftfoder for at få dækket energibehovet. Det kommer ofte til at betyde, at tilførselen af livsvigtige vital- og opbygningsstoffer bliver for lille. Følgerne er mangelsymptomer, der kan vise sig på mange måder, bl.a. som nervøsitet, uro og optagelsesforstyrrelser samt afmagring, stofskifteudfordringer og hor­monforstyrrelser.

Særlig højt indhold af sporstoffer

Hesta Mix®-serien er et hestefoder med et særlig højt indhold af vitalstoffer og mikronæringsstoffer i biologisk højtoptagelig form. Selv ved små kraftfoderrationer kan man sikre en behovsrettet forsyning med organiske og dermed højtoptagelige sporstoffer. Den sikre optagelighed over tarmen og den hurtige transport til det pågældende organ gør det muligt, både hurtigt og effektivt at udligne og afhjælpe mangelsituationer.

  • sporstoffer med høj biotilgængelighed
  • urter, olier og olieholdige frø
  • kan kombineres med andet kraftfoder
  • giver hurtige resultater

 

Den velsmagende Hesta Mix® Müsli anvendes i stort omfang til heste i arbejde, hvor der er behov for øget energi til præstation og næring til muskulaturen. Foderet indeholder en moderat mængde forspiret og varmebehandlet korn samt kornkim, som tilfører energi, aminosyrer af højeste kvalitet samt en øget mængde vitaminer og mineraler. Tilpasset præstationshestens behov med særlig vægt på urter og antioxidanter, for at hestens krop og muskulatur kan præstere på højeste niveau.

 

Succeshistorien

Hvad der i 1998 begyndte som et foderforsøg på Hesta Borg Stutteri for special­racer er blevet et af de mest succesrige St. Hippolyt foderkoncepter til heste af alle racer:

Hesta Mix®

For eksempel hos den islandske hest kunne sammenhængen mellem næringsstofmangel og skrøbelig hud og immunforsvar påvises. Det blev en banebrydende indsigt i behovet for optimering af foderrationen.

FODERGUIDE

200-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

Ovennævnte mængder dækker hestens mineralbehov, således der ikke er behov for yderligere mineralfodertildeling. Den daglige mængde bør fordeles over flere fodringer. Ved lavere tildeling end ovenstående anvisninger bør der suppleres med Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic for at dække hestens mineralbehov.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 27,8 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 600 g

SAMMENSÆTNING

Bygflager (mælkesyrefermenteret), roetop, majsflager (mælkesyrefermenteret), snittet lucerne, hvedeklid, frugtfibre (æbler, druer), havreskalklid, oliefrøkager (hørfrø, solsikke, fennikel, sortkommen) 2,7 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikke, sortkommen) 2,5 %, snittet varmlufttørret alpehø, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), roefibre, urter (pebermynte, rosmarin, koriander, timian, brændenælde, kamille, persille, bukkehornsfrø) 1 %, fuldkornshavreflager, salt , majskim, ølgær, hvidløg, risklid, dikalciumfosfat, magnesiumoxid, eddike, certificeret plantefoderkul, magnesiumfosfat/-sulfat, gulerødder, malt-gær-urt, ærteflagemel.

DEKLARATION

Råprotein
10.50 %
Råfedt
5.50 %
Råfibre
9.00 %
Råaske
9.00 %
Stivelse
23.00 %
Sukker
10 %
Kalcium
1.10 %
Fosfor
0.50 %
Magnesium
0.30 %
Natrium
0.50 %
Lysin
0.40 %
Methionin
0.20 %
Ford. råprotein
69,1 g/kg
Ford. energi
13,2 MJ/kg
Oms. energi
12,2 MJ/kg

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE  TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
Vitamin A 3a672a
14.000 IE
Vitamin D3 3a671
1.600 IE
Vitamin E 3a700
260 mg
Vitamin B1 3a821
20 mg
Vitamin B2 3a825i
12 mg
Vitamin B6 3a831
7 mg
Vitamin B12 / cyanocobalamin
42 mcg
Biotin 3a880
250 mcg
Calcium-D-Pantothenat 3a841
21 mg
Cholinchlorid 3a890
220 mg
Niacin 3a314
50 mg
Folinsyre 3a316
5 mg

20kg

Problematikker
Hove, hud og Pels
Immunforsvar
Stofskifte/overvægt
Foder type
Müsli
50110020
4042215100423
50110020
Ingen anmeldelser