Salvana Føl
Salvana Føl
Salvana Føl
Salvana Føl

Salvana Føl

Salvana Følstart - den bedste start på livet til dit varmblodsføl! Fodring af føllet i det første leveår er afgørende for at undgå vækstforstyrrelser og ernæringsmæssige ubalancer senere i livet. Salvana Følstart er beregnet til meget tidlig anvendelse og understøtter hoppemælken i vækstfasen, sikrer optimale vækstmuligheder for knogler, sener og muskler samt brusk og sene dannelse. Produktet indeholder også en høj mængde gode bakterier for en sund tarmflora og en god fordøjelse. Salvana Følstart er velsmagende og let at fodre, da det gives i koncentreret mængde sammen med hoppemælken og græs/hø.

Giv dit varmblodsføl den bedste start på livet med Salvana Følstart!

419,00 kr.
Inkl. moms

 

Salvana Følstart giver den bedste start på livet! Allerede i slutningen af det første leveår, har et varmblodsføl opnået 60% af sin slutvægt. Den enorme vækst gør det klart, hvor vigtig korrekt fodring af føllet er. Korrekt fodring er altafgørende for at undgå vækstforstyrrelser/ernæringsmæssige ubalancer og give føllet de bedste betingelser for en sund start på livet.

Ernæringsmæssig ubalance i føllets vigtige udviklingsfase det første leveår, kan have alvorlige konsekvenser. Konsekvenserne af en sådan ubalance kan være svære, og i nogle tilfælde nærmest umulige, at rette op på i senere vækstfaser.

Salvana Følstart giver de perfekte grundsten til resten af livet og er beregnet til meget tidlig anvendelse, allerede fra 2. leveuge. Salvana Følstart understøtter hoppemælken i vækstfasen og sikre optimale vækstmuligheder for knogler, sener og muskler. Aminosyreindholdet hjælper til brusk og sene dannelse. Calciumindholdet er tilpasset føllet i vækst, for bedste understøttelse af knoglerne. Alle råvarer er varmebehandlede. Salvana Følstart indeholder desuden en høj mængde gode bakterier for at holde en sund tarmflora og dermed en god fordøjelse. Produktet er yderst velsmagende og indeholder druesukker til at afbalancere energibalancen i stofskiftet.

Salvana Følstart gives i koncentreret mængde sammen med hoppemælken og græs/hø. Og ved mangel af hoppen, sammen med Salvana følmælk.

Fodervejledning

Salvana Følstarter kan anvendes fra 2. leveuge og tildeles i små portioner (håndfulde), to gange dagligt.

Med udgangspunkt i 500-500 kg slutvægt:

Vi anbefaler at overgå til Salvana Junior fra ca. 6 måneders alderen. Undgå foderskift på samme tid som fravænning fra hoppen/miljøskifte. Her kan det være bedre at anvende Følstart i 14 dage mindre eller 14 dage mere.

Med udgangspunkt i slutvægt på 500-550 kg hest. 

Alder i uger Mængde pr. dag

3-6 Fra 50 g til 250 g  - Stigende

7-8 0,25 kg + evt. lucerne samt grovfoder/græs

9-16 0,5 - 1,0 kg + evt. lucerne samt grovfoder/græs

17-26 1,0 - 2,0 kg + evt. lucerne samt grovfoder/græs

Sammensætning: 

Mikroniseret Majs, Soja extraktionsskrå, Skummemælkspulver, Hvedemel, Mælkepulver, Calciumkarbonat, Sukkerroemelasse, Glukose, Sojaolie, Dicalciumfosfat, Planteolie, Monocalciumfosfat, Natriumklorid, Magnesiumfosfat.

Analytiske bestanddele pr/kg:

Fordøjelig energi 1.04 Fe/kg, Råprotein 16.0%, Råfedt 4.8%, Råaske 8.1%, Træstof 1.8%, Lysin 1.2%, Methionin 0.4%, Kalcium 1.6%, Fosfor 0.8%, Magnesium 0.2%, Natrium 0.25% , Kobber 50 mg, Kobolt 0.3 mg, Jern 325 mg, Mangan 150 mg, Selen 0.8 mg, Zink 180 mg, Jod 1.0 mg, Vitamin A 30.000 IE, Vitamin D3 3.000 IE, Vitamin E 500 mg, Saccharomyces Cerevisiae 12.5x109 CFU/kg.

15kg

Foder type
Piller
Alder
Føl
150135
4024106003631
150135
Ingen anmeldelser

Du kan muligvis også lide